Saturday, February 05, 2011

broken heart


 pecubaan petama..syok gila jadi..hahaha


 aku lukis..2nd brother aku snap..


 haha..somart tak..aku la buat guna laser..haha


 broken heart..haha..half heart maybe..hahah..aku aku buat love nih


kak aku buat..3rd brother aku snap..


ika buat..aku snap...pergh...kalu wat love x penah nmpk mcm love..
nampak macam jubuq orang =..=


ERA aha..abg aku buat..aku snap...


tngok botoi2...got alien..ahah


haha..bagi yang menggunakan canon 550D..yang tatau nak buat mcm aku buat
bagi yang TIDAK TAHU..yang tau..xpayah tau dah....shuh shuh...
mai nak habaq cmna nak wat...aku pun tatau sngt la...nie aku try2...dia jadi..haha
cara dia camni...

1.shutter speed bagi rendah smpai "BULB"
2."Aperture" (x silap aku) bagi la tngi ka rendah ka...ikot suka..aku letak "F5.6"
3.ISO ikot ah..aku letak 3600
4.lepas tu...cari la lampu ka laser ka..
snang guna laser
5.cari la sapa sapa goyang2 laser 2..
6.pastu snap la..tekan lama lama..
6.dalam dok snap tuh smbil goyang2 laser 2... 
7.hahaha...mcm 2 la jadi gambaq2 kat atas

nie untuk canon 550d.
yang pakai lagi mahai dri aku...sorry..oden xtau
bagi yang x paham..
tnya aku okeh

add aku kat FACEBOOK  tau
but before that
inform aku lu ler..


update: ada orang tolong komen pic aku tersebut...apa yang dia cakap..haaa...baca bawah
     
1.shutter speed :(jngn guna "bulb" guna 30 or 20-25
2.aperture : guna F8 or more
3.ISO : 200

sooo...bila aku try wat...result dia sama ja....so....guna la mana2 mau...janji jadi..haha...

No comments: