Saturday, April 30, 2011

dance alone

hujan oh hujan



YEAYYH ! its raining finally

feehhh lega rasanya

dalam al-quran mengatakan bahawa hujan tu pembawa rahmat !

kan kan kan :)
sejuk skit rumah nih bilaa hujaan

sejuk gak hati

heee..someone miss me  XD 

tapi aku ta suka bila hujan yg "terok2"

haha..yang ada guruh then kilat then guruh

CREEPY ! XP



Forget you





malam nih panas kan? ye la kan..ta hujan lagi.
selalunya hujan malam..malam nih tak..hurrmmm
so makna nya tada orang rindu aku malam nih
hahaha...dulu ada sorang nih cakap kat aku..kalu hari tu hujan maknanya dia rindu aku
wakakaka XD
tapi sekarang dia da sombong wuerkkk
tapa tapa jom layan lagu nih
n SING ALONG with me.
biar hujan k *_^




lame lame lame

lame saturday
damn boring

hmmmm

harine den ponteng tuition heeeee :D

sbb parent aku tadak umah 

diorang g singapore..

sooo..

bermahajarela la aku :)

jom layaaan lagu nih lu




Thursday, April 28, 2011

ROCKETEER !









i heart them ! muaaahh !

OREO MODEL

 ni haaaa tengok anak buah aku sorang nih

yang buas,noty, gedik ketegaq..sumua adaa

dia nih bukan boleh dapat biskut ke hapa

tonyoh abih satu mukaaa   





noty tau budak nih !

geraaam aku !
sebab geraaam sangt aku panggil dia

MONSTA !! HAHA

layan lu loh !






BEST GITUUU ! hahaa



NEW BOYFRIEND!

KORANG KORANG KORANG !

KITE KAN KITE KAN *bajet kl

ADA BOIFREEENNN BARUUUUU

2 PLAK UHHH

SOOOOOOOOOOO  CUTEEEEEEEEE !!

MANJA PLAK UHH

GERAM OWH TENGOK DIORANG

PAK NGAH AKU KENALKAN TADI !

SATU NAMA UPIN SATU GI MESTILAH IPIN !

TAPI AKU NAK PANGGIL DIOARNAG HUNNY N BUNNY !

SWEETKAN !

HAHAHA....DAMN HAPPYY !!

BETAMBAHLA KUCING KAT UMAH AKU NIHH

THANX GOD ! U GAVE ME SOMETHING THAT MAKE ME SMILE  :)

AWWW...DIA ASYIK TIDO ATAS RIBA AKU...EEE GERAAAAAAAAMMM

MACAM NAK PICIT PICIT JAAA !!!

GAMBA NANTI UPLOAD EH  !!

BYE BYE !


upadate :



HUNNY !


SWEETY / SWEEDY !

rain rain go away !

PAIN PAIN , GO AWAY !

DONT COME AGAIN ANOTHER DAY !

IM WAITING FOR THE 

RAIN NOT THE PAINNN !!!




do i deserves this pain i feel inside?

since seminggu lepai , macam macam jadi kat aku, sampai la hari ne.sikit pown aku ta rasa happy. can u imagine that? nampak ja happy kat sekolah, nampak ja aku senyum nampak ja aku gelak macam orang gilaa nampak ja muka cam tadak sikit pown problem nampak ja macam hidup aku syok HABIS ! in fact..ta pown.. sumua tuh potostate..ntah aku potostate dari mana..mai ja sekolah boleh wat muka ceria 99 ! my life was completely miserable ! since seminggu lepaih..semu orang jahat ngan aku ! wuuuuuuu :'( sedih ! aku pown ada perasaan gak dowh..jangan ar camnie..tambah2 parent aku..ntah apa yang diorang bebai ngan aku..setiap hari balik keja..marah2 aku..arah aku wat tu wat nie ! tiap2 pagi marah aku ! tiap hari salahkan aku ! apa aku wat sumua ta kena ! wuuuuuuuuuuuu :'(  stress gilaaa...camna aku nak amik exam taun nie kalu sumua orang just tau bagi aku stress...cukup2 la apa yang aku rasa sekarang, please jangan tambah lagi ! if u r in my shoes u wouldn't last  in a second...and if u think my life was perfect..heh..ko silap ! ko silap banyak ! hahaha ! just take a walk in my shoes then u know okeh..


url



URL BARUU !!!

fnadelifetimestory.blogspot.com

Sunday, April 24, 2011

bodoh ta bodoh !

(click untuk tumbesaran)

tadi, agak keboringan + kelaparan
so..just tepikir...kalau tweet lebih 140 jadi apa
soo...try la..hentam ja tik ketik ketik ketok la keyboard nih smpai -34 kot
haha..then click TWEET



sesaat lepaih..terpandang ku di atas.
mula mula baca 

what da hell !?!

then baca sekali lagi..ok fineee -.-

awok pown gelak guling-guling
jatuh dari wilcha teros ! 
haha


Saturday, April 23, 2011

JUSTIN BIEBER

list to do before BOLEH pegi tengok Never Say Never -.-



  • basuh kasut
  • basuh baju sekolah
  • jemur baju sekolah
  • done my homework
  • tidy up my room ( i won't!)

baru ja habes basuh kasut..pehh..3 minggu ta basuh....baju..dibasuh orang :) skang da pkol 1..bila bleh kluar neh =.=





wait for me yaah baby ! haha


23/4/2011

hey guys..i almost done all my folio..and done my sivik folio.And my mid-year exam just around da corner.about two more week to go. its on 16th of Mei. i really do not prepare for this exam. :( im gonna to take my mind off all books and text book just for a while..(hypertension)  T-T
and..
hey! today was my brother birthday..tereeeenteeengteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeng !
yeah..no celebration at all..come on mann...his too old to celebrate his birthday..his 28 today ! HAHA
we all just wish for him.wish happy birthday ! wanna noe whos the birthday boy??

HEREE WEE GOOO

THE NEPAL ! HHAHA

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

muhammad Firdaus Eman

Edos for short

sometimes we used to called him capang

.
.
.
.




us ! haha


Tuesday, April 19, 2011

ignore this..


lama da kan? lamaa da aku ta upload gamba hmmm
tadaa masaa meh..busy sangat..ngan homework tution class piano/guitar
skolah lagi...wuerrkk..tada masaa nak mem-belog
blog nih pown da makin boring an?
coz aku pown rasa camtu
kadang aku wat random post..bebel ntah hapa hapa
aku sendri ta paham..haha..well
seriously tada idea nak post aku
otak kering dowh.
btw..im gonna get a new guitar !! damn happy !
hehe..my second guitar..alaaa...giutar kapok jaa..
murah sajaa..so decided guna duit sendri
tanak susah an parent..manyak sangt mintak kat diorang..
hehehe
so..esok rabu :) koko time..hehe..
got to go daa..

new look




tadaaaaaa....cetengok cetengok blog aku nih

any different? 

even ta lawa mana...tapi ada gak la perubahan kan?

thanx la kat blog blog yang letak tutorial

senang aku meng-edit blog aku nih  ^-^


Sunday, April 17, 2011

nur syasya erdina

naaahh..heree...nur syasya erdina
new born princess




baby comel
time nih bru je kluar..
muka merah merah lagi
skang da ta merah..putih ja  :)

Saturday, April 16, 2011

when they..


nadia cakap
Fathirahhh Nadia, My Fatty 9, dia ni gigirl ! hehe,
suka beletiaq kat aku soh jangan makan banyak sangat, nanti jadi lagi gemok , tapi aku takdgaq, aku protest balik , wahaha,
suka gadoh ngn dia psai bopreng aku :D
dia kuruih keding ! mcm cicak kobeng ! tapi ingat diri gemok, hakalaa, aku angkat skali melambong dah XD
dia gilagila aku habaq kat ang, kami geng kalau nak buat keja gila nih .
my lovalovaa, dia huggable , kissable ! hahahaha,
aku sayang dia, sebab aku sayang dia, tapi dia sayang bopreng n kucing dia lagi, cheit, potong lineeeee ! XD
dia ni bebai jaa kejaaa, tpi last2 tunjuk muka ceria 99 dia, wahahaha,
FEARLESS, tapi takot lipaaaas, heheheheh,
keja nak fight ngn aku jaaa, pongpangpongpang, geram sayee , macam nak makan je diaaa, sabo je laa XD
nak kata lawa, hmph , takpon, HAHAHA, kiddinxxxkiddinxxx HAHAHAHHAHA, dia cumeyyyyyy, cumey mcm aku wahahahahahahh *gelak action kamen
otak aku n otak dia samaa, tu yg syiok uhhh :D
overall, i love her because of who she is, amboiyaih speaking, xD
HA ! and aku paling suka bila dia menjerit HAHAHAHAHAHAH, taktau pasai paa, XDD

jazman cakap

Fathirah nadia .. Kamu comey sweet baik . Suka ugut nak mei mei I hate that . Hahaha .u ni menyabar .hahahaa . Ckap fearless nmpak I lari pusing kot lain . N suka blurr bila I ckap ngn u . N u rock with the iban hair I love u so much . Muahhh . N may god bless u honey . 1 more thing u ni loklaqq . Berkk depan I . Hahaha love u ..

izrin cakap
hmmm..ang pendiam tpi bila bercakap satu malaysia leh dengaq..hahaha sleeping monkey..hingaq gak kadang2..playfull kowt yg pasti leh ganti anak mami penang haha sbb bnyk gossip

azrul cakap

u r speacial..
wat ever U do..
must be special in ur life..
even every single thing U done!
it was very valueble..
overall..
COOL sgt2.
kau slalu lyan aku dgn baek..
even tak rpat sgt..
kau pandai amik hti aku
tak pnah buat aku mrah skali pun..
tak pnah buat aku kecewa..
tak pnah buat aku nyesal utk cinta kan kau..
kau sgt hepy go lucky..
tpi kau pandai pilh kwan..
smua kwan2 kau hepy2 jea..
tapi thu baek buruk nyer..

izzul cakap

okeyy . first , aku ingat fathirah ni mcm aku aku sangkakan . bila aku sedar dia bukan macam tu . dia lebeih dari apa yang aku tahu . bila dia kata dia minat games . im shocked , i though only me in our friendship like games but not . dari segi perangai the best , i akways like your style babe . thats its .
based on true story 2011
haha..apa yang telah kau sangkakan terhadapa aku wahai izzul? haha

i didnt aspect anything tapi your the best
nak cakap something tapi tk lepas
cakap apa?
cecite cecite
first . aku pernah minat dekat dia tu . aku tak pernah teragak agak yang dia dh jadi kawan kesayangan aku . bila aku sedar dia memang betul jadi my beloved friend .kalau dia tak terima aku sebagai teman sampai nanti aku dah bersyukur besar yang dia terima aku sebagai kawan ... tolong padamkan setiap ayat dia dan gantikkan dengan fathirah
DIA tukar dengan fathirah
sorry kalau benda ni kejutkan hg .
maaf banyak2

ekal cakap

hg nie gila2 ckit...dalam chatting..mg peramah gila..tp kat luaq mg pemaloooo sgt !!! hahhaa..pape pon hg funny..tu je kot
:P

eddy cakap

Fathirah Nadia, seorang yg agak baik, kedekut, rambut lawa, ganas, fearless konon. yg tu ja lah aku tau kot -,


syed cakap

FATHIRAH NADIA = sweet , cool like ice , funny , happy go lucky , `mesra alam` , best friend , ta sombong .hng burok tpi cun .
hng ok lha .not bad .

12:10am