Thursday, April 28, 2011

do i deserves this pain i feel inside?

since seminggu lepai , macam macam jadi kat aku, sampai la hari ne.sikit pown aku ta rasa happy. can u imagine that? nampak ja happy kat sekolah, nampak ja aku senyum nampak ja aku gelak macam orang gilaa nampak ja muka cam tadak sikit pown problem nampak ja macam hidup aku syok HABIS ! in fact..ta pown.. sumua tuh potostate..ntah aku potostate dari mana..mai ja sekolah boleh wat muka ceria 99 ! my life was completely miserable ! since seminggu lepaih..semu orang jahat ngan aku ! wuuuuuuu :'( sedih ! aku pown ada perasaan gak dowh..jangan ar camnie..tambah2 parent aku..ntah apa yang diorang bebai ngan aku..setiap hari balik keja..marah2 aku..arah aku wat tu wat nie ! tiap2 pagi marah aku ! tiap hari salahkan aku ! apa aku wat sumua ta kena ! wuuuuuuuuuuuu :'(  stress gilaaa...camna aku nak amik exam taun nie kalu sumua orang just tau bagi aku stress...cukup2 la apa yang aku rasa sekarang, please jangan tambah lagi ! if u r in my shoes u wouldn't last  in a second...and if u think my life was perfect..heh..ko silap ! ko silap banyak ! hahaha ! just take a walk in my shoes then u know okeh..


No comments: