Saturday, April 16, 2011

when they..


nadia cakap
Fathirahhh Nadia, My Fatty 9, dia ni gigirl ! hehe,
suka beletiaq kat aku soh jangan makan banyak sangat, nanti jadi lagi gemok , tapi aku takdgaq, aku protest balik , wahaha,
suka gadoh ngn dia psai bopreng aku :D
dia kuruih keding ! mcm cicak kobeng ! tapi ingat diri gemok, hakalaa, aku angkat skali melambong dah XD
dia gilagila aku habaq kat ang, kami geng kalau nak buat keja gila nih .
my lovalovaa, dia huggable , kissable ! hahahaha,
aku sayang dia, sebab aku sayang dia, tapi dia sayang bopreng n kucing dia lagi, cheit, potong lineeeee ! XD
dia ni bebai jaa kejaaa, tpi last2 tunjuk muka ceria 99 dia, wahahaha,
FEARLESS, tapi takot lipaaaas, heheheheh,
keja nak fight ngn aku jaaa, pongpangpongpang, geram sayee , macam nak makan je diaaa, sabo je laa XD
nak kata lawa, hmph , takpon, HAHAHA, kiddinxxxkiddinxxx HAHAHAHHAHA, dia cumeyyyyyy, cumey mcm aku wahahahahahahh *gelak action kamen
otak aku n otak dia samaa, tu yg syiok uhhh :D
overall, i love her because of who she is, amboiyaih speaking, xD
HA ! and aku paling suka bila dia menjerit HAHAHAHAHAHAH, taktau pasai paa, XDD

jazman cakap

Fathirah nadia .. Kamu comey sweet baik . Suka ugut nak mei mei I hate that . Hahaha .u ni menyabar .hahahaa . Ckap fearless nmpak I lari pusing kot lain . N suka blurr bila I ckap ngn u . N u rock with the iban hair I love u so much . Muahhh . N may god bless u honey . 1 more thing u ni loklaqq . Berkk depan I . Hahaha love u ..

izrin cakap
hmmm..ang pendiam tpi bila bercakap satu malaysia leh dengaq..hahaha sleeping monkey..hingaq gak kadang2..playfull kowt yg pasti leh ganti anak mami penang haha sbb bnyk gossip

azrul cakap

u r speacial..
wat ever U do..
must be special in ur life..
even every single thing U done!
it was very valueble..
overall..
COOL sgt2.
kau slalu lyan aku dgn baek..
even tak rpat sgt..
kau pandai amik hti aku
tak pnah buat aku mrah skali pun..
tak pnah buat aku kecewa..
tak pnah buat aku nyesal utk cinta kan kau..
kau sgt hepy go lucky..
tpi kau pandai pilh kwan..
smua kwan2 kau hepy2 jea..
tapi thu baek buruk nyer..

izzul cakap

okeyy . first , aku ingat fathirah ni mcm aku aku sangkakan . bila aku sedar dia bukan macam tu . dia lebeih dari apa yang aku tahu . bila dia kata dia minat games . im shocked , i though only me in our friendship like games but not . dari segi perangai the best , i akways like your style babe . thats its .
based on true story 2011
haha..apa yang telah kau sangkakan terhadapa aku wahai izzul? haha

i didnt aspect anything tapi your the best
nak cakap something tapi tk lepas
cakap apa?
cecite cecite
first . aku pernah minat dekat dia tu . aku tak pernah teragak agak yang dia dh jadi kawan kesayangan aku . bila aku sedar dia memang betul jadi my beloved friend .kalau dia tak terima aku sebagai teman sampai nanti aku dah bersyukur besar yang dia terima aku sebagai kawan ... tolong padamkan setiap ayat dia dan gantikkan dengan fathirah
DIA tukar dengan fathirah
sorry kalau benda ni kejutkan hg .
maaf banyak2

ekal cakap

hg nie gila2 ckit...dalam chatting..mg peramah gila..tp kat luaq mg pemaloooo sgt !!! hahhaa..pape pon hg funny..tu je kot
:P

eddy cakap

Fathirah Nadia, seorang yg agak baik, kedekut, rambut lawa, ganas, fearless konon. yg tu ja lah aku tau kot -,


syed cakap

FATHIRAH NADIA = sweet , cool like ice , funny , happy go lucky , `mesra alam` , best friend , ta sombong .hng burok tpi cun .
hng ok lha .not bad .

12:10am

No comments: