Thursday, May 19, 2011

HARI MALANG !

hey guys :) hari nah cita pasal hari malang aku...2 3 hari nih...macam macam jadi kat aku =.= okeyh masa hari RABU haritu..yess exam..yeah..so time tuh exam tak mula lagi..so lepak lepak la kat meja cikgu...sembang sembang..pastu tetiba an =.=   ada benda CIUM aku ! deeemmmm..cium tak tinggal kesal tapa...sampai merah merah ! naya aku ! sesaat lepas kena cium , " sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttlaaaaaaaaaaaaaaaah"
macam besa..kalau aku jerit sampai kelas sebelah dengaq ! haha...wait wait wait ! jangan ingt aku kena cium ngan orang plak.aku kena cium ngan botol yang besaq..botol adibah ! =.= gini citanya diba suruh tikah baling botol dia kat diba...diba da ready nih nak sambut ! maih maih telebih laju ngat muka aku yang sambut botol dia...sebab aku dok sebelah diba..mak aih,.kena tulang pipi nih ! sakit GILA ! haha

okeyh..hari khamis plak yeah.lagi teruk..sure la still exam kan..so exam da abih....nak tunggu tuk paper math plak..lepak lepak depan kelas...tengah tengah dok lepak tuh..mai dah monster nok jalan jalan..aku pown jalan langaq dia belah depan ! bahahaha.kena bumper dia..terus dia dakap aku...mei mei aku ! =.= damn..sampai terantuk kepala aku kat dinding pastu mulut pulak..shit..sakit ! haha...malang aku tak abih gi..takpa takpa..da balek tuh.turun la tangga kan...dah abih turun tangga..turun la 2 tangga kat foyer dewan tuh...turun turun PERGHHHH..jerit cheq...deeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! kaki aku teseliuh...kuat kot bunyi..bedesing kaki aku time tuh..sakit teramat sangat,,tak terkata teruih..tapa tapa..jalan la aku henjut henjut...pastu nak lintas jalan masok dalam keta..TIME TUH gak la..guard lepas beskal ngan moto kluaq...pa gi..dah la time tuh aku dok kat tengah jalan...beskal sumua lalu banyak banyka...aku dok kat tengah tuh tutup tlinga ja..da la bawak beskal laju laju =.=balik tuh..aku terus tido..magrib bangun..tengok kaki..MAK AIH bengkak ! mak aku cakap kena pi urut nih...sepantas kereta api telaju kat dunia..aku bantah..aku tamau pegi URUT ! sakit bai..orang yang urut tuh macam nak bunuh orang ja

okeyh..HARI NIE JUMAAT ..exam bahsa tamil n cina..so aku tak pi,,lagi pown kaki still sakit..membe membe aku pi la..sebab depa amik exam tamil ^-^  soo..ouh ya..aku baru bangun tido..aku sedap sedap tido kat umah..depa kena amik EXAM ! hahaah...even tak pegi skolah harineh..haha..still malang...cuma malang nih tak leh bagitau...bukan period bukan apa pown,..malang..hati aku nih malang sangat hari nih...:)  thank u so much :)





bye bye XD


No comments: