Thursday, June 09, 2011

bangun pagi !


hey.da pukul 12.tekejut aku bangun awal? haha..actually aku tak bangun pown sebab aku tak tido.semalaman aku duduk dalam bilik buat keja gila.tak tido kenapa tau.sebab takut aku tak tejaga pagi ni.ye la ada orang ajak kluar.haha.orang yang ajak tuh pun tak sure boleh bangun pagi.so tapalah.kita tunggu la sampai pagi.da pkol 8 pastu call bukan nak angkat ! T.T paham paham la tu. tak bangun gi ar tuh. =.=  penat ja ta tido.tapi memang takleh tido pown.so sekarang nih mata aku dah macam beruang panda.ngantok gila sial.tapi takmau tido.boring asyik tido.

so tadi aku asyik melalak lagu teardrops tuh.tetiba guruh bunyi T.T tekejut betol.lekas lekas pi tutup pintu.da la aku duduk sorang hari ni.takut la.wuuuuuu.aku baru nyanyi sikit bunyi guruh macam aku dok wat consert.tau la sora aku tak sedap.jangan la bunyi.buat cheq takut ja T.T

ouh ya semalam an. :) time tak tido tuh.kan aku ada bitau nak update gambar aku pakai make up.
aku ada la try pakai semalam.HAHA haram macam hantu.ye la dah aku make up sendri.
nanti aku update.but malu la T.T pelik.mesti orang lari takmau tengok.mesti muntah darah teros T.T

k bye.salam 

No comments: