Tuesday, June 21, 2011

perempuan murahan !




hey korang.korang PATUT BACA ENTRY NIH ! WAJIB.haha
cakap siap siap eh.kalau ada yang cepat terasa terutama perempuan.
lepas baca pegi tengok cermin nangis kuat kuat sampai lebam eh :)
memberi kesedaran.actually natang nih bukan aku punya.aku just copy paste dari belog org.




25 perempuan murahan malaysia :

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..*****

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam **** kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah chest kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa ****.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam **** bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..wahai kawanku..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi **** hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak habislah. Skali awek pakai tudung litup melintas kalian pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam ****.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit chest bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot


absolutely setuju gila dengan sapa yang buat senarai nie.banyak juga pompuan tak puas hati lepas baca senarai nih.terasa la tuh.haha.btw.aku pown terasa.NO.1 lagu tuh =.= aku tak kaler rambut.just buat hightlight.tak terasa pown sebab memang awai2 lagi aku dah sedaq :)


but aku setuju gila dengan no.6.geli gila beb.banyak la aku tengok kat facebook.bajet tetek anjal.bila orang komen kata pasal tek dia. dia marah "asal tenguk tat shituw.bedoshew taw"  =.= kau tunjuk tak dosa pulak.
haha.pompuan yang ada dalam list friend aku yg ada gambar camni ,aku delete awai2.hang ingt lawa la

and one more thing.mang nak cakap pasal nih lama dah.pasal pekataan yang orang slalu guna dalam facebook
faham kan maksud aku macam mana? memang perosak bahasa.punya nak bajet manja sampai orang len tak leh paham.ada satu belog nih.belog perempuan la kan.aku baca.sumpah cakap aku tak faham.T.T ayat dia lagi teruk dari yg slalu orang guna. dia letak TUCK .aku pikir punya lama,rupanya TAK.pastu angkuwt.mesti baca angkut,
but actually ANGKAT.nakharam payah gila.pastu banyak lagi lah.aku tak hapai.

serious cakap.ayat camtu tuk org BODO saja.sapa terasa.sorry.aku try wat macam pebandingan/penyelidikan/pemerhatian whatever people called it.boleh tngok kebanyak kan orang yang guna pekataan macam tuh.IQ dia rendah.heh.orang orang camni bahaya.rosak bahasa &bangsa. bahasa tamil aku paham gi kot dri bahasa depa.kalau nak bagi singkt,at least bagi la leklok sikit.nih guna ayat paria.for those yg guna kembalilah ke pangkal jalan ! XD kau buat status fb.kau sorang ja paham.org lain tak. ewww..menci menci taw  awack tatew cemgitewwww tat cayewww.eee.gewaaamnyaaa!!  (jadi tak?) hahha

No comments: