Thursday, July 28, 2011

AKU STILL HIDUP OKEYH


wahhhhhhhhhhh.lama suda tak on9 T.T  rindu

behabuk suda blog aku nie.  :'(

eh eh assalamualaikum. ^_^

actually aku on9 nie pown sebab nak cita banyak benda.banyak sangat nak cita.

sebab banyak sangat benda jadi kat aku selama aku tak on9 nih.before nih.sat sat ja update

haha.la tak leh dah.TRIAL nak dekat.so tepaksa menjauhkan diri dengan fb n blog

disebabkan banyak sangat.so tak jadi cita.biar jadi kenangan ja.biar aku ngan membe aku ja tau :)
so ,harinie aku just nak bagi tau.aku takkan on9 sampai lepas TRIAL nie.

insyallah.heeeee.n maybe lepas PMR aku start update banyak banyak.

biaq hampa baca sampai muntah muntah.tu pown kalau ada org baca la.

hehe.so skang aku tengah sibuk sokong harimau malaysia kita.mengalahkan singa bapak aku ! 

bapak aku org sana so dia sokong singapore la kan.anak2 dia or malaysia.sokong malaysia laa

hitam kuning hitam kuning hitam kuning hitam kuning GO TIGER! hahaha

so nasihat aku kpd yg nak amik exam nie.rajin2 la baca buku.tanak pun tengok tutor tv ! haha

and im gonna miss yaa BELOG .wuuuuuuuu :'(   


No comments: