Monday, August 22, 2011

what's the point living when life is unfair :(


all i can do is laugh to keep myself from crying coz
i dont want people see me crying and it wont make me sad anymore
even i have to fake my smile.

Tumblr_lo3txfzztb1qm6f9xo1_400_large


faking smile? heh, iam good at that.haha
the only way to hide my sadness :)

bye bye XD

every scar i have makes me who i am :)

Life191_large

Sunday, August 21, 2011

justin bieber hina islam


okeyh.ramai cakap justin bieber hina islam sebab dia cakap
 "evil have more power than god"
hello,ramai omputih cakap camnilah ngen.
jangan stakat justin bieber ja cakap
orang islam sendri pown ada yang cakap.
so btw,stakat dia kata mcam tuh korang dah bising
ntah2 dia hina tuhan dia sendri ka.

yang lady gaga,rihanna jayz tuh hampa takmau amik tau??
bukan stakat hina islam.siap golongan FREEMANSON lagi.
tapi still korang dengar lagu dia lah
agung agungkan dia lah.
siap bleh dandut dengaq lagu dia.
tuh tanak boikot plak.
puihh.
yang buat nih sure hater justin.
dok kata dia pondan.sebab muka macam pompuan
habis KOREA hampa tuh.tak pondan???
ngok.

btw,aku bukan peminat SETIA justin bieber okeh.
aku cakap skali lagi.aku bukan peminat setia dia
aku just suka lagu dia :)
lagi pown dia lagi hensem dari orang korea.bluerrkkkk

Friday, August 19, 2011

song of the day 19/8/11



lagu mardi bum.lama tak dengar.baru tadi teringat balik time kat jusco
teringat gak kat orang yang bagi kat aku lagu nih :)


worst day

assalamualaikum,

hari nie banyak benda pelik jadi.bukan benda pelik2.but aku yang pelik kan setelah kejadian semalam.ekheem.
haha.ntah.contoh macam pagi tadi.lepas mandi mesti lah pakai kain then baju dulu.ini tak.aku mulakan dengan stoking.(biasalah otak dah hang) haha.then.dah siap nak pegi skolah mestilah pakai kasut skolah.aku tak.pi serelum kasut crocs.ADOI.=.=  banyak gi.sampai lupa


hish.dah sampai skolah kena serang ngan DIBA.alhamdullilah.semua dah baik2 balik.tinggai diba n dilla ja belum :) sooo.hari nie mestilah dapat result kan.tapi semua macam haram.pasai la.TRIAL ja pun.time BM lak tadi.ngantuk sangat.so landing la sat.tengok cikgu tak perasan pown.tapa la.lena la sat.lena punya lena

FATHIRAH NADIAAAA !!!!!

mak aih.rimau hilang anak pa.tekezut i.haha.dah la tejaga.takdan nak bangun tahantuk pala pulak Y~Y
sudah jatuh ditimpa tangga.soobbb sobb.mang nak fight ngan aku.ish.pasal exam harini ramai yang nangis.aku tak.sebab aku tak kesah Y~Y  .satu A ja..cilaka.haahah


then balik hantaq minah tuh pegi airport.balik pegi JUSCO.apa lagi.SHOPPING la.mula sampai orange sorbet.hadess tak ingt dunia.bajet 450.tapi pakat main amik ja.tapi sekbeklah tak pi tmpt len.leh seb bajet beli kasut.haha.lepas beli kasut.habis sumua duit Y~Y  nak beli stoking pun dah tak mampu

fine.lepas tu nak cita apa? =.= okeh cita masa sekarang.sekarang aku tengan tulis "TULIS" tu ja.n aku tengah menaip.dalam blog.dengaq lagu.WAITING FOR THE END,*sambil melambai2 tangan ke udara.haha.chat ngan Darrien.lagi apa gi.ok  bye.muah.eeeeeeewwwwww.XD


Thursday, August 18, 2011

arghhhhh.

oh shittt.shiiitttttttttt.shitttttttttttttttttt !!!! sshitttttt !!! wohh wohhh wohhh ! okey fathirah ! its okey fathirah.calm down calm down.take a breathe.slowly.wuhhh wuhhh.okey.calm.calm. oh shiiittttttttttttttttt.my heart beating so fast.beats like a drum.fusshhhhhhhhh.pUUUUSHHHHHH.oh shit.ahmahgad ahmahgad.suck la you fathirah.just small matter la wehhhh.tu pown mauh kalut ka.hehs of coz.of coz.for the firts time setelah sekian lama.oh.im sick ! i think i have a fever nowwww.mummy buy me cool fever now.tampal kat jantung neh.Y~Y wuuuu
sayaaa takut nihh. ! i cant think anything.im BLANK ! okey fuhhhhh.


imma big fat gurl now sobb sobbb Y.Y

assalamualaikum

indahnya dunia nie tatkala hujan merenyai renyai kesejukan menusuk kalbu (dramatik gila =.=)  kan best kalau ada orang yg tolong urutkan badan aku nih yang bak rimau kena hempap treler.adoiyai.anda tak merasakan kesakitan/kelenguhaaaan/ke..keeee  apa pa ja laaa kan.sakit sensangat leher aku nih.tesalah bantal kot.

keseksaan melanda diri ku yang kurang bermaya kerana berpuasa dari 6 pagi hingga 7.30 malam.ibu dera tak kasi makan.wuuuuwwuuuuu.aku tak boleh pusing kepala.adoi.periiiitnya hanya aku yg dpt rasakan.mang la.dah au yg sakit.puih.urut jap leher aku nih.aku nak pusing kepala biaq dia bunyi kreeekk kreeek tuh but aku tak  brani. Y.Y        

papa pun perut dah kenyang baham semangkuk laksa ,semangkuk makorni sup.eh dua.sepinggan nasi berlauk ikan masak 3 rasa.mampu menaikan berat aku kepada 36 kepada 40.tak caya.maih timbang aku.baru satu hari 5KG !tak padan dengan dah gemuk bak si buntal gajal.sumbat  lagi cokelat feveret MARS ! ahmehgad.nak lagi.wuuuuuuuuuuu.tapa.biar lah gemuk.kering sangt susah.sikit2 jatuh.mcam agar agar lembik.


hari ini.


olaah.
first skali.hari nie hari khamis bersamaan 18/82011
dah hari nie hari skolah la kan.macam biasa.
n gua tak pegi sekolah.malas =.=

itu bukan agendanya.acecec :)
haha.sooo.petang tadi aku pegi SUNWAY !
okeh.n n n n n n AHAHA.NADIA OIIII
aku dah beli dah baju tuhhh.nasib ada 20% less

so maybe esok aku pegi beli semua baju raya.
aku tamau baju pun.aku just nak kasut.TU JA .
baju takpayah.dah banyak.T.T
tapi tatau nak beli kasut apa.hurrrrmmm

okeh.biaqlah.tu still bukan agendanya.haha
the things is.aku nak cakap 
hari ni berbuka
SUP MAKRONI !!
walaweyyy.sekian lamanya tak makannnnnn
bila kak aku balik ja baru mak aku nak masak sedap2
Y..Y sadis gila

yaa.btw.aku banyak tengok kat status org
sembang pasai baju raya.okey tu tapa.
tapi bajet nak mampus sibuk habaq blanja sampai ribu2
hello!! tak payah lah weeh..haha

dari korang belanja ribu ribu beli baju raya
apa kata bulan puasa nih bersedekah.kan sunat tuh
lagi pun tak semua orang islam leh sambut raya yang meriah2.
ada juga yg tak berkemampuan.ingt la orang lain sama kan.




komsalam.n slamat berbuka :))))

heee XD

Wednesday, August 17, 2011

Tuesday, August 16, 2011

Over excitement disorder :D


1
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
2.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
3

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.











weeeeeeeeeeeeeehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!


TRIAL DAH HABISSSSSS !!!!



YABEDAAAAAAAAABEDOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!



jangan sonok sangat.mai result baru gegeh ! =-=



ceit.pasai ah.TRIAL ja pun. :D


Friday, August 12, 2011

jar of hearts


currently tengah dengar

JAR OF HEARTS <3

pertandingan mencipta video merdeka !





aku tertarik nak masuk competition nie sebab hadiah dia best2.
ipad2,iphone 4 ,RM5000,RM3000,RM2000 banyak gi lah
hehe.

and aku da amik borang.just kena tunggu trial habis baru kami boleh
start buat video.
tema dia "kemerdekaan dan ict"
the thing is.aku tak paham =.= n tada idea.okeh tu tapa .lain boleh pikir

the main problem is.adoi.sesak nak bitau.
=.=  camera saya.lushak  laaa Y~Y
shhhhhh.aku takut nak bitau parent.T.T
sure punya kena marah.

dia camnie tau.masa blik skolah tuh.
aku exited tersangat amat.theeeen.dengan gedik gediknya 
amik camera.and switch ke video.nthen rakam la kan.
tetiba.dia stop n hang.bila aku off camera.still hang.
geram punya pasal tarik bateri kluar.

pastu dia jadi macam2 kaler.cuak doh.
lepas tuh.on balik.ok balik dah.pastu pegi switch lagi kat video.
hang n hitam terus.pastu try swith manual.try snap.okey boleh.
but then nak tengok balik gamba dia hang.Y~Y
skang dia da "menular" ke lens.bila zoom dia just blurr ja.
waaaa.takut sngt nih Y~Y

for those yang tahu kenapa jadi camtu
tlg la explain kena wat apa.nak hantaq kedai satgi
kantoi la kan Y~Y 
tolong la k.plesss plessssssss.
aku guna canon eos 550d.

okey bye.nak melayan hati yg laraaaa nih ! haha. :)

song of the day ! 12.8.2011


kali nih 2 lagu.ikut mood lah :)





wey,wey,hampa tak rasa ka yg pitbull nie HOT ??!
wakaka.serius la.skali tengok.dia hotttt giluwwww!!
tmbah2 time dia senyum !


eee..tegoda i !! HAHAHA.mood gila. :)
okey fine.dia hot.
hot sangat.sexy plak tuh.ergh.
suka laki botak. ! HAHAHAH.okeyh bye :)

Friday, August 05, 2011

song of the day .




btw.kenapa KEBANYAKAN lagu.sumua pitbull =.= 

TRIAL



yeaay,hajat aku nak wat iced blended "keterjadian" :D
haha.telah ku melingkupkan blender ibuku untuk mencapai cita-cita
wakaka.

aku buat 5 CAWAN okey.mula try buat satu tuk aku sorang ja.
then yang lain pown nak.haha.perisa milo dua.nescaffe 1.and chocolate 1.
aku punya mestilah chocolate.tapi pait ! telebih aih.milo sedap ar.haha
tapi tak sedap ngat.yela ,aku bukanya keja kat cool blog.hadoi

so.abaikan yg atas.nie nak cakap pasal trial.hamagaddd
3 hari ja lagi.selasa nie mula la pengembaraan ke arah pembelajaran
2 minggu nih depan buku ja aku.sampai otak aku hang.Y.Y

but but but.kesependudukan aku dalam kelas amat terbaik n superb ! makasih cikgu !
aku punya mintak kat cikgu tepi tingkap.LAST LAST tak dapat jugak Y.Y
sebab kena ikut urutan nama.but but but.aku kena duduk blakang sekali n bawak kipas
hat tuuuu la syiokk.haha.azimat siap kat."satgi hang lena la tuh duk bawah kipas"
tau tau ja dia.wakaka.

so.for those yang amik trial next week.wish u good luck.
study smart not study hard okey :)

bye bye XD

Thursday, August 04, 2011

princess hereeee...


assalamualaikum ,

sempena bulan puasa nie.ingt nak tukar DP.nak letak gambar bertudung :) 
but.ada ja menghalang.memory card camera rosak.haihs

dikala ini.acece.
hurmm.suppose sekarang aku tengah study science kalau ikut jadual.
but da boring.so tukar sikit.
aku study kat www.astro.com.my/examtutor.
heh.tapi mnatang nie melembapkan otak aku.so malas nak layan natang tuh :)

time niee...mestilah aku tengah posa..wish that "thing" dtg time exam trial nih
tak payah la aku posa.sebab aku perlu makanan yg banyak tuk jalankan otak aku nih yang dah 
superb lembap.

btw,aku duk dengar lagu ya sudahlah.haha.bagi aku best.macam tenang ja lagu tuh :)
and fyi,aku nak try buat iced blended perisa chocolate.so tengah buat research cara nak buat.
kan syok time bukak posa dpt minum.heee :)


okey sebelum aku belah .nah dengar la lagu nih :)






ouh ya.boleh tak panggil aku PRINCESS ???

haha.kat skolah aku paksa sumua panggil aku tuh.

but just 2 3 orang ja tegur aku cakap "hai princess"

sadis gila haha bye