Sunday, August 21, 2011

justin bieber hina islam


okeyh.ramai cakap justin bieber hina islam sebab dia cakap
 "evil have more power than god"
hello,ramai omputih cakap camnilah ngen.
jangan stakat justin bieber ja cakap
orang islam sendri pown ada yang cakap.
so btw,stakat dia kata mcam tuh korang dah bising
ntah2 dia hina tuhan dia sendri ka.

yang lady gaga,rihanna jayz tuh hampa takmau amik tau??
bukan stakat hina islam.siap golongan FREEMANSON lagi.
tapi still korang dengar lagu dia lah
agung agungkan dia lah.
siap bleh dandut dengaq lagu dia.
tuh tanak boikot plak.
puihh.
yang buat nih sure hater justin.
dok kata dia pondan.sebab muka macam pompuan
habis KOREA hampa tuh.tak pondan???
ngok.

btw,aku bukan peminat SETIA justin bieber okeh.
aku cakap skali lagi.aku bukan peminat setia dia
aku just suka lagu dia :)
lagi pown dia lagi hensem dari orang korea.bluerrkkkk

2 comments:

Anonymous said...

Tak layan punnnnn...bluerrkkkk...
kalau ko suka dia,Ada Orang Lain Kisah ke!?

Tu pun nak bagitau...menyemak je kat internet.

Fathirah Nadiaa said...

hellooo ni bukan pasal suka ke tak.nih pasal pedengki :P
konfem pengikut setia gay korea nih.hahah
nih blog aku suka ah nak kata apa.kau la menyemak.