Thursday, August 04, 2011

princess hereeee...


assalamualaikum ,

sempena bulan puasa nie.ingt nak tukar DP.nak letak gambar bertudung :) 
but.ada ja menghalang.memory card camera rosak.haihs

dikala ini.acece.
hurmm.suppose sekarang aku tengah study science kalau ikut jadual.
but da boring.so tukar sikit.
aku study kat www.astro.com.my/examtutor.
heh.tapi mnatang nie melembapkan otak aku.so malas nak layan natang tuh :)

time niee...mestilah aku tengah posa..wish that "thing" dtg time exam trial nih
tak payah la aku posa.sebab aku perlu makanan yg banyak tuk jalankan otak aku nih yang dah 
superb lembap.

btw,aku duk dengar lagu ya sudahlah.haha.bagi aku best.macam tenang ja lagu tuh :)
and fyi,aku nak try buat iced blended perisa chocolate.so tengah buat research cara nak buat.
kan syok time bukak posa dpt minum.heee :)


okey sebelum aku belah .nah dengar la lagu nih :)






ouh ya.boleh tak panggil aku PRINCESS ???

haha.kat skolah aku paksa sumua panggil aku tuh.

but just 2 3 orang ja tegur aku cakap "hai princess"

sadis gila haha bye

No comments: