Tuesday, December 27, 2011

24/12/2011


MoNinK MUninK MoAnInK (bajet type mcam apit) *tak jadik 

okey stop sat =..= lupa apa nak post.semenet sat 

ouh ya.pasal wedding kak aku.heeeeee.punya dok tengok video JB sampai lupa

imma belieber.so what?haha.okey fine.bieber haterz? go away.:P

oh yeah.ntah aku lupa nak cita apa pasal wedding akak aku.haha

semuanya terlalu ohseeeem ! kezen2 balek....the best things is cerita pasal resutl.

wakaka.sekbaik kami semua 8A.kalau aku tak dapat 8 malu ja aku nak cerita.wakaka

memang exhausted gila malam sebelum wedding.kami packed goodies tuk guest dtang kat umah makcik aku

n then usung pegi rumah aku.bukan naik keta :'(  jalan kaki.bukan ringan BERAT.bukan sikit.seribu lebih

sakit belakang.haha.naseb baik ada kezen kezen N nadia.yap dia tido umah aku 3 malam.

boleh kira sleep over la tuh nadia oi.haha.sory kalau bilik aku panas n semak =..=

aah.yeah.bila berenti sejam.ingt balik semua.yap aku taip tiga baris.aku stop sejam :D

kat rumah makcik aku.dok wat goodies tuh.hehe


hehee.okey.aku mangun pagi.siap siap semua.ikut akak aku pegi make up n pakai baju pegantin.well.aku ikut sebab ingt nak pegi buat rambut.ala ala curl.pi pi.ceit.tukang nak wat rambut tadak.ada pown sorang.tuh pun dia nak mekap an akak aku.wtf.kena tunggu la.heheh.well .kalau kedai pegantin nih kaalaau tadak pondan mang tak sah ye tak? haha.dalam dok tunggu tuh.kakak aku suruh aku n nadia mekap sama =..= aku tanak.nadia yang iya iyaaa nak mekap.iyelakan nadia dok suka sngt kata kat aku girlish.padahai dia la yg girlish.nak mekap bagai.hahaha.JANGAN MARAH.haha. okey.tapa la.aku okey je la.ingt nak wat mata mcm avril lavinge.haha.

okey nih nak cita pasal ponda tuh.haha.hat sorang nih yg tolong mekapkan nadia nih comey skit.pondan gak.tapi tak nampak sangat.au au cute gitu.haha.malangnya pondaan.hat aku punya.astarfirlullah al azim =..=  bukan pondan dah.nih dah maknyaaaah.dah la muka nampak sejibik JANTAN. pakai mekap.rambut panjang.seluar tight.kembang kot bawah.HIGH HEEL lagi =..= okey muka dia hodoh sangat.tapi lembut T..T 
sadis gila -..-kalau hang jadi jantan pun bagoih.okey tapala tuh.then dia mekap aku.dia bubuh natang apa tah.hitam muka aku !SIAL ! mcm tebakaq bawah matahari.=..= dah la satu jerawat pun dia tak cover.then bila dia nak buh eye shadow n lig gloss.aku cakap tanak.dia bising."ape nih ,tu tanak ni tanak.baik tak payah mekap.haha.nak gini ajew? tak lawa la nanti adek oi.sini letak blusher skit" =..= cuba cakap balik dalam gaya pondan cakap sambil melawak.haha.honestly.huduh gila muka aku.tak jadik avril lavinge.mata aku gothic gila

okey itu satu hal.okey.nie time nak wat rambut gak.hat wat rambut aku nih pun pondan hat sama.sebab yg tau buat tuh sibuk siap an kakak aku.okeyh.aku nak wat curl.nie part lawak.sungguh sungguh la dia gulung rambut aku .then bila bukak.dia bising tak jadi.then ada la mak cik mana tah.mai toolong.dia kata awat tak panas nih.try gulung lagi.puloon la gulung.tak jadi gak.then hat pondan satu gi mai la tlong.tau tak apa dia kata "hmm.padan la.pluk tak bukak =..="  okey kalau baca mang tak lawak.tapi kalau hampa ada kat sorang konfem guling guling dah..jap pondan yg wat aku tuh nama KAK SU.senang sikit.okey.kak su time tuh gelak gilaaa..kluaq habih sora jantan dia.hat nih aku gelak gila gila.tak tahan.mai mai.kak su tampaq belakang aku."amboihh gelak kat orang" hahaha.lagi la aku gelak.okey malas nak cita.pecepatkan.kak su merosakkan rambut aku sembap dia tak reti..then aku suruh blow kasi straight balik.bila dah straight balik rumah ramai orang.nasib baik baju aku pakai ada hood.lari masuk umah ttup muka.cuci muka.salin baju.beseri balik muka :)

aku nak upload gamba.cari album KENDURI.album tuh hilang =..= dafuq.3000 lebih gambaq.mana pi.jangan la hilang.bukan senang nak ada gambaq aku pakai dress nih.dah la gamba aku 2 3 ja.haha.sebab aku photographer.lumrah hidup.gambaq aku tak penah ada bla pi mana mana.ada pun.gambaq aku mesti tak lawa bla orang lain amek kan.tension.cam neh T_Tokey tapa.well.nasib baik still ada suku gamba.tapi time malam punya.aku dah salin dress =..=  makan malam memang best.mcm mcm ada.hhaha.mcm kat pasar malam.bising gila.aha.char ke tiau.(betul ka eja)  satay. rojak . ais kream corner. kek..wuish.




















PART II COMING SOON !

No comments: