Sunday, December 25, 2011

the best moment in ma life

252899_2100261583334_1149249738_2579196_2718514_n_large


hoho.aku tengah excited gila nih .tatau kenapa.maybe sebab banyk sangat aku nak cerita.banyak sangat jadi dalam masa 3 hari nih.HAPYY MOMENT.haha.ah.mang banyk gilaaaa nak cita..okeyh sekalian kawan menawan ku diba n nadia.aku tau just hampa dua ja ti usha aku punya belog.kalau ada orang lain.*HEY WELCOME :D

okey first thing aku nak cita bout PMR result :D nih nak bangga diri.wakaka. okey. stop it fathirah.tak baik riak :) haha.maybe ramai dah tau.but nak gak cita.heheh.okeyh.the moment nak amik result aku nebes plus risau plus o.0 arr?? okeyh tatau.

ketika berhadapan dengan cikgu kelas

cikgu : hang mau brapa A?

me : 10 !! *excited

cikgu : hang amik brapa subjek ? 

me : 8 ! heeee.*renyih

cikgu : dah tu.nak wat pa sampai 10.kalau result kamu bagus nak blanja cikgu tak?

me : insyallah.kalau result saya bagus saya belanja *renyih lagi

*ibu n kakak kat sebelah bagi lagi aku neves.

*cikgu diam n cari result aku.

cikgu : tahniah fathirah :D

me : 0_0  *tengok result.

*nganga then lompat then hug my mother.crying. hug for 4 minute.crying

*my mom kiss me.my sister oso crying.my friends hugging me.

the best moment in my life.:)

8A :)




seriously.aku tak terkata.lepas lepas dapat.teros aku jerit.peluk mak aku nangis nangis.tak hilang senyum aku sampai laaa.haha.masa datang.mak aku cakap dia cuma target aku 6A ja.so do my sister.aku pun :D lepas tuh akak aku call habis makcik makcik aku =..=  penat aku kena cakap tepon.aku baru nak enjoy ngan membe.

moment bila nak dewan amik result.


time cikgu cari result.

time aku lompat gegeh tadak.sebab kak aku pun tkejut ngan result aku.haha






suci murni jaaa muka kami an XD





weeeeee.first time in my life dpat 8A.trial pown dpat 2A 6B .n selama nie pown tak penah dapat 8A since form 1.paling banyak pown 6A kot.maybe nih berkat doa ibu n abah:) n kengkawan.for those yang wish kat aku.yg slalu doa kan aku.thanks.aku sayaaaaaaaang hampa .muaaaah.haha.

okeyh.the best thing is.bila sampai umaaaaah.aku jerit at bapak aku. ! then nah amik kau,kena cium tang dai kuat kuat.ohh my.he so proud of me.okeyh.happy gila boleh wat parent aku bangga :) so nanti kalau membe diorang tanya...boleh la ibu n abah senyumm :)

soooo.lepas nih aku boleh tuntut apa aku naaaaak laaaaaaaa.ibu dah janji awai2.nak bli piano.wuhuuu.ibu.tuh tak janji pun tapaa.wajib beli.next year dah exam la ibu :'(.haha.abah.saya nak lens !!! :P  stakat nih aku baru dapat seratus.hehe.50 from abg angkat aku.50 from mak cik aku .eh lupa. 5 hengget dri jiran aku.tak kira la brapa banyak.asalkan ikhlas :)

haha.cerita selanjutnya.dekat post yang lain XD  panjang dah post nih.hah.wasalaaam :)





No comments: