Monday, December 12, 2011

im back !




HEYPEEPS
yeah.im back.
lama gila tak meng-update.well.tak da benda nak cita.well actually sebab aku tada internet kat umah bout 4 month kot.baru last week ada balek.tu pown aku rasa malas nak update.update pown tada sapa tau.haha.sadis gila.so.tetiba hari nak meng-update.maybe letak gamba ja.malas nak letak kat fb.

n btw.aku ada banyk cita nak cita.kehkeh.yg lepas tuh aku tanak cita dah.cita nih limited edition.
wedding akakaku dah nak dekat.24/12 nih.n akad nikah will be on 23rd la kah.the thing is result PMR maybe kluar on 23rd.sooooo hurmm.ini yg rimas.bluerk.but some say result kluar 22.ish.pfft.
nvm.aku nak cita benda lain.soo..this year punya wedding...aceh..mcm wat wedding tiap2 taun-.-  soo.kitorang punya tema kali nie grey.disebabkan nie last wedding dari family aku (aku yg last actually-.-) so.kami tak pakai baju kurung.diorang sumua nak pakai dress.even tak wat pown kat hotel.so i agree je lah.
then.kitorang pegi wangsa walk.HAHA.nie part sadis.me n kezen2 try banyak dress.satu pown tak bekenan.
bila kezen2 aku dah dpt baju.aku ja tak lagi.aku choosy skit.last2.mall dah nak tutup.ergh.amik jelah white dress . ohmaiigod.aku kena pakai DRESSS!!!mai god-.-  aaha.gonna look sweet2 gitu.haha.puih.
FATHIRAH IN NEW VERSION (limited)
so here,fathirah wearing a dressssss.likeshit.





ah.aku tau aku senyum cam kambing.ignore my face.see da dress? nice or not? a bit jarang dress nih. tuh ta suka.ohmaigosh.weird right :'( sobb sobb....



No comments: