Sunday, January 22, 2012

true story


benda nih mang aku slalu buat n selalu jadi kat aku. iam not the only one.muahaa

Every time after watching horror movies...

I can't be the only one...

You all know what I mean

I'm a complete retard

Why do you do that?

Oh god no

OMFG!!! F**kin'memory!!!

Moments of tension in childhood



Damn myself

You know it's true..


Me squirtla




Saturday, January 21, 2012

143 :>


aku mang suka edit gamba :D 

video


okey disebabkan nak upload video kat belog nih lengai cam haram
aku pun tetiba teringat nak buat acc youtube.memudahkan lagi tuk upload video
aku ada 3acc utube.n semua aku lupa =..= kali nih aku wat skali lagi n nie masok yg keempat.so lagi senang nak uplaod video masok ke sini




nie satu ja.aku malas nak upload semua.aku x suka benda lengai2 nih.

video lalang

lalang.
aku rasa nie video terbaik pasal politik
penah aku tengok
aku dalam puak mathlutfi.
puak jiwa kosong
haha.sebab tuh aku x suka amik tau pasal hal politik
semuanya becanggah n tepesong jauh sangt
semua gila kuasa.bukanya nak membangunkan negara
gila harta gila pangkat gila semuanya
sampai rakyat jadi mangsa.
masyallah 













universal studio singapore



disebabkan hari nie hari last aku on9.
sebab tadi makcik aku call cakap
"talian mobile anda akan ditunda bermula elok
talian akan disambung kembali setelah anda membuat pembayaran
jika anda telah membuat pembayaran sila dail 100 bla bla bla"
lebih kurang camtu la

haha.bermakna hari nie last aku on9 ^-^ sampai la pak aku pegi bayaq balik
well well well
aku malas nak wat post nih.tapi buat je lah
memandangkan hari nie hari last on9
so.aku just nak upload gamba time kat singapore ja.
aku belum post pasal tu an :D

and ada some gamba aku pegi uss.
nie second time aku pi gempak skit.
sebab msa first time aku pegi.teramat amat la baru bukak.
aku pegi masa 2010.and x banyk mainan ada
yang aku masok just mummy ride and 4D ja
yang len mainan budak2.
so,kami bnyk main kat sentosa.then boring
aku ikut kezen aku pi escape theme park.
mcm pesta je la.
tapi kali nie best.semua bukak,
and yang terbaru.transformer ride.baru sangat bukak.
gila gempak habis <3 <3


ini soto ayam ! perghhhh.sedap gila bhai.soto singapore.satu hari tu ja aku makan natang nih
dengan sambal dia yang kaw kaw.T_T nak lagi


okey nie sup tulang kambing.dia tadak isi tau.just lemak lemak yg lekat kat tulang
actually nie first time aku makan.aku ngan mak aku x reti makan.muhaha
then mak aku x lalu sebab dia lemak an.aku makan ah skit skit
pergh sedap la plaaaak..muah.mabelesss ah.
tapi aku x makan semua.takut gemuk plak



ini nama dia kitty.kucing sapa tatau la an.dia betina n dah dikasikan.2 faktor nak tau camna dia dikasikan.yg petama nih.aku mang dah tau.size dia extravanganza nih..dia nampak besaq.so aku buat anggapan dia dah dikasikan.tapi kalau hampa perati tlinga dia selebah mcm pendek kan.aunty aku bagitau.tu tanda kucing dah kena kasi.dokter akan kerat tlinga dia sebagai tanda.so anggakan aku tadi betul :D
agak kejam sebab kerat tlinga kucing an



okey nih battlestar galatica.sapa yg pegi sebelum aku,konfem takdan nanaik sebab dia baru bukak
x la baru sangat.lama la jugak.okey.aku tengok natang nih mang ohsem sangat
aku pegi uss ngan kezen aku ja.so.dia da penah naik.dia cakap dia takut nak naik dah
tapi sebab nak teman aku naik dia relakan dia.muahhaa.kesian dia
firstly aku buat fearless tau dak.buat muka x takut.then time dah nak giliran kami
haish.cuak gila.peluhh sejuk teros.muhaha.dah naik baru tau langit tinggi rendah
wkakaka.terbaikk ah.dah la duduk satu satu.mai tang dia upside pergh.rasa cam nak tekeleuar
dia ada duka kan.yang biru untuk cylon.dia ada upside down.
yang merah tuk human.lagi laju dri cylon tapi xdak upside down.dia kona tajam ja.haha
n tali pinggan dia cuma kat pinggang ja.tadak silang kat bau =..=
try la naik nanti :D





aku tau aku memang nampak poyo gila habis
=..= nak buat mcm nak 
kalau ngan org yg aku segan camni hah
kalau ngan membe muka babi pun aku boleh buat XD






time mula mula dia nak turun tuh ah takut
cylon ngan human launch sama sama.sebab tuh ah nama dia battlestar
mcm tengah fight la antara human ngan cylon.haha.cylon tuh alien
XD


inih time kat jurassic park
maigod.aku mang poyo dri awal sampai habis kat uss
muahahahaha.chill.aku still nampak comey XD







yang nih lunch kitorang.dalam far far away.tapi aku x tau di kedai apa
aku lpa sangat.tapi yang aku tau sebelah kedai nih ada kedai coklat bedepan dengan castle far far away



ni roti yang dalam balutan mcm coklat tuh.ya Allah.sedap gila baq hang
pergh.roti dia gebu gila.nak kat roti capati pun bukan sebab sedap gila
inti dia danging pepper bell yang kaler kaler.salad.pickles(nih yang x sedap) buerkk
dengan cabai.ngan sos apa tah,pergh.sedap gila






eeee.kita suka la gamba nih
puss in boot. comey sangaaaaaaaat.suka sukaaaaaa.geram tau tak
mcm nak kiss kiss ja.tapi x mau ah
kot2 la dalam kostume tuh bangla mana ka.heh.mintak simpang ah
tapi suka sangaaaaat



ini kezen dia.english pergghhhhhhhh
terbaikk ah.cakap mcm mat salleh
dia slalu speaking ngan aku
kadang dia cakap cepat sangat aku x dapat tangkap aku gelak ja
dia tanya pa aku gelak ja.hahhahahaha
tapi yang mana aku dpt tangkat dia tnya mcm soklan2 pendek tuh boleh ah
aku jawab dalam bi balik
tapi kalau panjang sngt.ROJAK ja.muahahha
kalau aku cakap penang mang haram la depa nak paham
mau tak mau.aku cakap kl leeww
tu ah balik main sini terikut =..=





okey.nie la yang aku crita transformer ride.actually dia 4D tau.boleh bayangkan dak cam
naik roller coaster tapi rasa mcm real.haha.coaster dia bukan panjang2.dia mcm bentuk jek.
actually dia mcm kami naik or masok dalam badan autobot la.yang kaler biru tuh
bila dia betukaq jadi kereta.dia bawak laju.screen tuh tunjuk gambaq jalan.mcm wayang
so dengan angin kuat pa semua.terasa mcm dalam kereta yang laju tahap maximum.kalau megatron kacau autobot.or goyang goyangkan autobot tuh.kami pun tegoyang goyang la sekali.hahahhaa.
time yg megatron punya anak buah kena bunuh.puh.terpercik ayaq.kira mcm minyak dia la
hahhaa.syooook kot.bila kena tembak.kami bleh rasa bahang peluru tuh.panas.mcm naik mummy ride
nthen bila autobot jatuh dri bangungan jet yang kami naik tuh jadi upside down.so rasa mcm jatuh betul betul tau ark.hahaha.tapi kalau naik tuh.kami kena pakai spek yg khas.mcm tengok 4D la.real habis.haha.
kalau x caya search utube





battlestar galatica



okey ni pi mabuk =..=
time dah pkol 6 kami nak balik dah.
jumpa patung nih.bukan patung la.
dia pakai kostume.
actually banyak gi gambaq.aku upload nantilah.
hahaaha.berejam tau dak nak upload :D
to be continue :D

Thursday, January 19, 2012

SBP


tengah aku ber utube.tetiba kak ipaq aku call.tanya IC aku
dia cakap tawaran keluar hari nie.aku gila baq hang.neves gila nak tau
n then dengan pulun nya tekan

M-O-E . G-O-V . M-Y

terus klik 

semakan tawarang ke tingkatan empat

dengan sabaq nya aku letak no ic aku

pastu tetiba 0.0

x puas hati lagi.aku letak plak angka giliran aku

result masih sama

HARAP MAAF. DIMAKLUMKAN ANDA TIDAK DITAWARKAN
KE TINGKATAN 4 SEKOLAH BERASRAMA PENUH 2012.




aku sedih gila baq hang,hahaha,lepas aku check an

tetiba kishen call

dia tanya aku dpt tak.cakap la dak.*sora dah mcm nak nangis nih T-T

then dia cakap dia pun tadapat.T-T

lepas dia call terus aku nangis-.-

bukan nangis la.ayaq mata meleleh ja T-T

tatau pesepa sedih ngat aih :D





fact about a girl

Tumblr_ltzvxzzmfz1r48sbfo1_500_large

life is not over yet

404838_329663510397967_233842959980023_1102656_1654200443_n_large


 one by one ...membe aku angkat kaki dri tun hussein onn.hari nie.sorang lagi membe aku yg aku kenal dri form 1 and duduk sebelah sebelah masa form 2 and slalu gaduh masa form 3.nama dia atikah.dia nak pegi skolah HSBM.sedih tu ada la.tapi skit ja sebab aku x rapat ngan dia.x sesedih masa bestfriend aku pindah sampai mengalir air emas aku (ayaq mata) T-T 

well.memang dah tersurat setiap pertemuan pasti ada perpisahan.tadak perpisahan yang seronok.semuanya sedih sedih.benda aku paling takut adalah perpisahan.mcm aku takut nak pisah ngan bestfriend aku.tapi x setakut berpisah dengan boifren sebab perikatan persahabatan lagi aku sayang dri perikatan percintaan
haha.hamboih aku.boleh jadi sasterawan dah :D

skang nieh plak.surat tawaran/permohonan ke sbp dah kluaq.aku tengah tunggu surat nie.aku mintak skolah sultan muhammad jiwa.tapi aku tatau nak pegi ke dak.maybe aku pegi.MAYBE ja.tapi tulah.aku x reti buat kawan.aku x leh hidup dengan kawan.sebab most of the time aku dengan membe aku.x kira la kat mana.kat skolah ka.luaq skolah ka.dalam facebook ka.we keep on interacting with each other right.

well.dah takdir.Allah dah tentukan. :D

fact about life :)


20 facts bout cockroach

eventhough i mang benci gila babi pasal lipas.x salah kalau aku share skit info pasal lipas an :>



1320559487_what_guys_see_and_what_girls_see_gag_large
  1. Nama lipas atau dalam Bahasa Inggeris cockroach berasal daripada perkataan Sepanyol “cucaracha” yang membawa maksud serangga gila.
  2. Seekor lipas boleh menahan nafas selama 40 minit.. wow
  3. Seekor lipas boleh hidup 3-4 minggu walaupun kepala dia dah putus
  4. Kalau berlaku peperangan nuklear, lipas adalah satu-satunya makhluk yang boleh hidup
  5. Lipas mempunyai darah berwarna putih
  6. Kebanyakkan lipas boleh terbang tapi bukan kesemuanya.
  7. Lipas yang paling besar di dunia adalah Macropanesthia rhinocerus berasal daripada Australia yang beratnya adalah 50gram
  8. Lipas goreng adalah makanan yang biasa di Cambodia
  9. Lipas makmal betina boleh menghasilkan anak tanpa bantuan lipas jantan dan anak-anak dia semua betina
  10. Lipas anak hanya perlu mengawan sekali dan mampu menghasilkan anak sepanjang hidupnya hohoho
  11. Agak mustahil untuk menangkap seekor lipas sebab dia ada rambut-rambut halus yang boleh mengesan angin daripada pergerakkan apa-apa yang menghampirinya.
  12. Semasa perang di Vietnam, tentera Amerika menggunakan lipas untuk mengenal pasti askar-askar komunis yang menyamar sebagai petani
  13. Lipas ada gigi di dalam perutnya
  14. Lipas yang dilumatkan boleh boleh membantu menghilangkan kesan bisa jika dilumurkan pada tempat tu
  15. Lipas boleh menukar arah sebanyak 25 kali dalam masa satu saat
  16. Kalau lipas patah kaki, kaki itu boleh tumbuh semula
  17. Lipas bernafas melalui bahagian tepi badannya dan bukan melalui hidung
  18. Lipas hanya ada 6 kaki tapi memiliki 18 lutut hohoho
  19. Lipas boleh berlari sepantas 3 batu sejam
  20. Lipas dikatakan menghabiskan 75% masa sehari dengan hanya duduk tanpa buat apa-apa haha




nie lah Macropanesthia rhinocerus lipas paling besaq.eewww.tengok pown geli aaan.err
aku mang meluat ngann lipas nih.tambah tambah hat boleh terbang.well.aku ada pengalaman 2 kali 
kena serang hendap ngan lipas terbang.dok buat srupa kepala aku lapangan terbang antarabangsa bersatu lipas lipas sedunia. =..=

okeyh.nie ja nak cita

Tuesday, January 17, 2012

jordan saayaang



aku mang suka tengok dia dalam video nie,
sebab dia nampak hott sangat.mcm huggable gitu.muahaha XD
dengan muka innocent dia
tambah tambah time dia wat peace uh
auwwww.mai nak muah kiri kanan (ayat segelintir warga FB) eww
apa barang muah kiri kanan.kiss depan lewww
haha.hamboih fathirah dah x ingt dosa.haha
awww.dia sngt hot.dulu time aku dok dengaq lagu love like woe nih
aku x amek kesah sngt tau pasal dia.aku ingt gambaq album dia gamba fake auw
tetiba hari nie aku nak tengok dia.
auuwww.aku perati dia leklok.
hamboih hensem nya mamat nih
ee.meh nak gigit tliga skit.
comey ngat aih.hahahahhaha
perati dia leklok dalam video nih
serious cakap.mcm nak peluk ja.eee.muah muah.
saya gila
saya belom mandi.bye :D

my love,jordan XD


2889138294_d67da76af5_z_large

2967978647_34c463cd7f_z_large

Tumblr_lgtcy5k44l1qhoplco1_500_large



hes SO HOT !! wuuuu

<3

aku suka pic dia yg last tuh

aww  awww

kalah justin bieber.

HENSEM SIOT ! hahaha

jordan,please marry me XD

Sunday, January 15, 2012

muse - unitende :3

saya naaak men mcm dia T-T

i love simple plan

tingin nak main cam dia.tapi aku x qeti T_T cikgu aku x ajaq 
tapi sora dia sengau.hahha

rubbish

what da fuck is this???



ni lagi laa.entah chord hapa dia main ! HAHAH

men hentam ja.aku just nampak kat situ chord D ngan capo ja

hahaha.sora pun teruk.HAHAHH





perfect


lepas dah boleh men lagu welcome to my life.
aku try plak cari chord lagu prefect.simple plan gak XD
SEMUUUUUUUUUUUUA yg cari.susah nak haroooom
yang nih ja paling senang XD 
just guna G Dsus4 Am kot.
=..=  tapi x best .xpalah bye 

Thursday, January 12, 2012

hot beb


HENSEEEM GILA BHAAAI ! hahahha


welcome to my life :D



meow meow ! assalamualaikum ! :D  

Do you ever feel like breaking down?

muahaha.korang tau dak lagu simple plan? 

haha.tau? bagoss.suka tak? suka? bagos!  x suka. leembuuuuu 

titewww chukeee cangaaat.ewwww.haha.band nih la aku minta paling lama

since skolah rendah lagi

well.bukan tuh aku nak cita.

memandangkan kelas gitar aku belom start :'( aku tepaksa belajaq sendri

well.first lagu yg aku blaaja sendri lagu wish u were here by avril lavinge

>:]  sebab chord dia senang gila nak mampos

just G-D-Em-C

strumming dia down down up up sambung dgn atas sentengah bawah setengah

aku lupa nama dia apa =..=

okey then.aku jumpa satu lagi lagu senaaaaaang !!

simple plan.welcome to my life  

dpt pun dri video nih



dia ada bagi chord kat komen dia.but strumming dia x bagitau =..=

tapaa leh cari sendri :D  

sapa sapa yg tau.ajarkan aku plesshhhhhh.:D  

bye bye.

Tuesday, January 10, 2012

lapangan terbang antarabangsa.


Just a cockroach



AKU BENCI LIPASSSS TERBANG !

okey.selama 15 tahun hidup .

n sejak bekurun lama lipas bermaharajalela kat blakang umah aku.

i mean dalaaaam rumah but kat blah blakang.kat toiletttt .

for the first time lipas terbang atas paaalaaaa aku !

menci menci T-T

mulaaa mulaaa lipas tuh terbang lekat kat dinding .tapaa arr an.cuak dah skit.

then time aku dok basoh tangan tetiba terasaaa something hingap atas palaaaa.

seriously.aku lompat2 tampaq kepala.mcm org gila. 0.0

nthen dia terbang .fobia gila masaaaa tuh.

lipas kat rumah aku makin mengganasss.

n then second time,

nih ahh meluaaaaaaat gila babeng.time aku dalam toilet.fuck

well.time aku nak membuang tuh dia mengacau.mula watlet.x nampak.duk duduk.

tetiba sekali naaah mai.hinggaq atas pala lagi.hengat apaaaaa.kepala aku nih lapangan terbang antarabangsa lipas ka?

bodoh betoi.bila dah membaraaa.nah.tau dak iklan yg spray lipas tuh an.

hah.amik kau lipaas.aku semboq satu rumah :D

alhamdullilah.dah x dak lipas.aku patut mau buat dari dulu

but skang still ada 2 3 ekor.but x ganas.anak2 ja.:D

SO TRUE ! HAHA

Wearing a hoodie...

MUAHAHAHA

Just every time my mom washing dishes

Friday, January 06, 2012

farewell




post nih khas buat hampa :)

aina.evendo aku kenal hang dah lama dri skolah rendah gi.but kita x penah jadi kawan baik.sebaliknya pla
haha.kita musuh.haha.aku ingt lagi masa kat skolah agama.aku suka kutuk hang.like a bos :D haha.kau tuh lembik sangat.bila naik form 1 aku still x rapat ngan hang.bila naik f2.baru kita semua jadi best friend.kita semua jadi best friend bila naik f2.sejak tuh.aku tau..aku kenal hati budi masing2.hang x la sejahat segedik yg aku sangka time skolah agama dulu.:D hang nih a bit sensetip.eh dak.banyak sensetip.haha..tapi x pa.sebab bila ang merajuk.x lama pun.n senang ja nak pujuk.well.bila dpt tau hang nak pindah.kawan mana x sedih.aku nadia auni wani semua sedih dowh.bukan sedih skit sedih .and aina .thanx sebab slalu bekalkan coklat.n sorry for everything.<3

diba.haha.pelik.mulaa kita mang musuh.musuh for no reason.sama mcm nadia.sumua punca deana.haha.
but dalam senyap kita membe bila kat tempat tusyen.haha.aku ingt lagi masa form 1 kat tusyen hang dok sebelah aku asyik senyum senyum ja :D haha.then bila da akhir taun.aku tatau camna kita jadi membe balik
bila naik form 2.semua start kat situ.kita jadi best friend.hangouut selalu.gaduh selalu.bising selalu.hahah.
moment yg aku takkan penah lupa.never.well.bila hang nak pindah.tu yg pling sedih.i know this gonna happen.sebab aku penah cita kat hang.aku mimpi hang pindah time kita f3.aku mimpi aku duduk bawah meja teriak gila gila merajuk sebab hang nak pindah.tengok2 mang betul2 hang nak pindah..aku mang x halang hang nak pindah.sebab tu yg hang nak.if that would make u happy.oke then XD

just one thing.jangan lupa kat kami oke.aku tau.bila hampa kat saana.konfem ada kawan.n mesti ada kawan baik punya.TAPI INGAT.jangan lupa kami.kami still lagi best friend hampa sampai mati.hampa semua dah macam sebahagian hidup aku.bila hampa tadak nanti.aku x complete T-T  yap.mang la kita nanti jumpa lagi,tapi x selalu kita jumpa.jaraaaang.bila cuti ja baru boleh jumpa.tapi kalau hampa x tahan nak dok asramaaa.pintu tho sentiasa tebukak besaq kat hampa. :D and nanti lepas kita spm kita cuma ada time yang singkat tuk kita enjoy.sebab lepas tuh semua ikut haluan masing masing :) well aku dah cakap.aku nak masuk u kat london XD jom la ikut aku.haha.ish hampa nih buat aku sedih betoi la T-T  lagi sedih tengok jb cium selena gomez.aku sayang hampa dua gila.mcm hang cakap diba.kita mcm adik beradik XD kita semua adik beradik.kita semua sedara seislam kan.well.aku nak kena pegi dah nih.aku nak tinggal malaysia jap.hehe.
so farewell my friends.dont ever forget us okey.we always love u.bye.



Thursday, January 05, 2012

bye malaysia .sewel



okey.hari nie hari last aku kat tho.wuuu.sedihnya nak tinggai membee T-T
aku daaah nak pindaaaaaah :D
haha.mohong ja.
hari nie hari last diba and aina kat skolah nih.gonna miss u guys :D
well.blakang aku nanti kosong la ,and tadak lagi la org nak blanja makan or bagi coklat T-T
why? why ? pindaaaah? tidak kah science itu lebih baik dari teknik?
sesungguh nyaaa aku tadak hadis =..=
oke best ja.bodo
diam.
oh ya nadia.aku teringat sepit hang aku x bagi gi :D
act.aku lupa nak typee apa =..=
okey biaqlah la nak pindah.maybe its the best for u

okey.nih nih
malam nie an an an
titewww an an an an
naaaaak pegi londonnnn !
wussshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh syoknyeee
hampa sumua takpenah pegi..aku soraaaaanag jaaa
boooooooo kesian hampaaaa ! wakakaka
shadap
meeeen.aku pegi negara jiraaaan ja T-T
aku tingin nak pi new york..
nih x.asyik2 pegi singapore
but okela.nak jumpa family kat saaana
ada kenduri plus family gathering.
oh ya.hari isnin semua belajaq aku kat universal studioo
woooooo
haritu pi tapi xleh nek roller coaster,sebab x bukak gi
kali neh nak pi neeeek semua yg adaaaaaaaaaaaaaaaaaa
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.nanaik mummy ride tu gi.haha
okey sayaa suka semua

bye
sayang ibu abah XD

Monday, January 02, 2012

short post :D


so true ! haha

Am I the only one?

post of 2012(short post)


yeay ! its 2012 already.bye bye 2011.
well.IM SIXTEEEEEN.not yet
still 15teen =..=

tahun baru azam baru ken ken ken.
haha puih.setiap azam aku tak penah jadi.
aku nak tinggi T-T 

this year punya azam.
forget everything bout him.wakaka.
i want to think happy and be happy :D
n mcm tiap tahun.azam nak jadi tinggi 

benda yang x best tahun nie

ibu :taun nih buat semua sendri.basuh baju sika baju.semua sendri okey


Tumblr_ldyn4dukp61qapeei_large




okey bye T-T nak nangis terok2