Friday, February 10, 2012

stuff




Simple Plan - Doodles on Black - T Shirt

Simple Plan - F05 Tour - T-Shirt












TEXTILE Elizabeth and James 

Maison Martin Margiela 
harga :£362.09  gilaa !
Burberry 

harga dia £238.34 =..=
Lanvin 
yang ni harga dia £394.16



comelkan.ada mcm2 warna XD

aku nak ni XD 
harga dia $32.80 ja.



'

kalau la aku kaayaaa.
kan best.boleh beli apa ja yg aku nak T-T
haha.tapala aku bersyukur dngan apa yg aku ada
dripada tadak kan
 XD









retweet



401205_176347689135603_169804039789968_201372_2003599332_n_large


3 benda wajib aku bukak 

FACEBOOK
TWITTER

YOUTUBE

haha.tumblr tak kot.dah lama tak buka.well.aku lagi suka blog.
biar la dia ketinggalan zaman ka hapa.aku munya shuka leww.hahah

Tumblr_lyx459p4lc1rnmqbbo1_500_large


okey btw.sapa ada twitter?
follow me if u want 2
apasal.membe aku banyak tadak twitter.dey buatt laa
haha


so kalau nak FOLLOW 

click sini --------------------->  HAI !

Thursday, February 09, 2012

Wednesday, February 08, 2012

hak sebagai seorang manusia

Tumblr_lyr85k9jlz1r0v1xlo1_500_large


HAK SEBAGAI SEORANG MANUSIA :

salah satu hak sebagai manusia ialah hak memberi pendapat
hahaha,actually aku agak bara bila aku bagi pendapat,aku kena tentang habis habisan
sadis gila -..- depa ja betol.aku pun nak betol.ceit


okey.sekarang aku nak bagi pendapat pasal budak pompuan yang kena langgaq
teros boleh cakap korea n mandarin
yess.memang tak mustahil kalau perkara2 pelik jadi.but fikir dulu beb
jangan men ikot ja.tibi cakap lagutu dan dan pecaya.haish
aku ada satu pegangan.selagi satu benda tu tadak bukti selagi tu aku takkan pecaya
okey dia cakap dia boleh cakap korea n mandarin.
hurm.mcm tak logik ka?
depa cakap dah Allah nak bagi jadi lagutu
hamboih.awat tak bagi dia boleh cakap arab? awat korea?
mentang mentang zaman melayan korea sekarang.ish propa sungguh
well.ada bukti ka yang pompuan tu tak menipu/?
adaaaa? mak bapak dia maybe tatau yang dia ni gila kpop 
sampai sanggup melayan korea dua puluh ampat jam
tu ah pasai dia boleh hapai n boleh translate -..-
hish.aku takkan pecaya benda ni selagi TADAK BUKTI .okey
jangan jadi katak bawah tempurung .apa orang cakap dan dan nak pecaya.okey

perkara kedua.
aku nak bangkitkan hal laamaaa
okey .for those yang ingat pasal ni maybe tau,.ini masa yang aku nangis n badmood tahap cipan
masa tuh kita dok begaduh pasal kubuq kan..
ahah.pasal korek straight or korek belah tepi
well.kita semua betol XD
korek belah tepi tuh cara selatan.maybe belah luaq penang kot n kl
sebab diba kata nenek dia tanam mcm tu
while nenek aku and abang aku tanam straight
aku tengok sendri.so nak mintak kepastian aku tnya pak aku
dia cakap belah penang style tanam macam tu.singapore pun mcm tu
style korek tepii di ikoi indon
depa cakap nak bagi cepat reput kot.
bagi pendapat aku tak elok korek tepi
dah korak dalam2 straight 7 kaki tetiba korek belah tepi letak mayat
nanti bila kambus.kita akan duduk belah atas mayat
paham dak maksud aku? kalau paham cuba pikir2kan.


okey di satu gi hal lmaaa.
pasal nibong tebal.
aku nak menangis betol la hampa cakap nibong tebal kat island
adoi.itu sungai nibong la sayang
nibang kat belah sini.
kakak aku dulu sekolah kat skolah agama nibong tebal.
so aku tau la kat mana
umah makcik aku pun banyak kat sanaaa.
ada paham? bukan kat pulau.kat belah sini jaaa.
tak cayaa check map okey. XD





the lion king !

Tumblr_lyxhb78zrk1r7ln80o1_500_large

tanak cita banyak .aku cuma nak cakap aku nak baju dia :')

haritu aku ada nampak kat forever 21

tapi tengok harga memang forever tak dapat la jawabnya =..=

aku baru je habiskan duit beli varsity jacket

and duit selebihnya aku nak beli rumah tuk hamster aku

RM85 tau dak -..- 

btw,comelkan baju tu XD

perfect piano cover ! XD

bangganya aku kalau aku dapat main macam dia :')



well,aku tengah belajar main lagu nih :D
lagu peberet nie.hahah
tapi.aku baru boleh 3 bar ja.sadiskan.
haha.kira oke la tu.aku baru print sheet dia hari nie XD
ingat nak suruh teacher piano aku ajarkan
tapi konfem dia marah =..=
mesti cakaap
"u ni.lagu exam tanak belajar.lagu lain u mau pulaaaaaaaak"
hahahha.-..-
sedih XD hahaha



ya btw kalau nak sheet lagu ni  naah

Monday, February 06, 2012

i want this shizzz

aku memang ngidaam gila nataaaang semua yang kat bawah nih.
bapak mak.sayak mauk laaaak ! 


Tumblr_lyyzyopnwl1ropb7po1_500_large

Tumblr_lyz07fuugx1qkou6ro1_500_large

Tumblr_lxg9u3bjiq1r72u8vo1_1280_large

Tumblr_lyx9ljexrc1qeomo7o1_500_large

Ht807ymvhhac7ttb8rfcbz5co1_500_large

001_copy_www.kepfeltoltes.hu__large


cantek sangt kaaaaaaaan.aku mau amik gambaq banyak banyak buat kenangan
sebab setiap detik dalam hidup kita takkan penaaah berulang
benda tuh cuma sekali dalam hidup,
aku nak amik gamba membe aku banyak XD
of coz la gamba nadia diba auni wani nabilah sarah fatimaah.banyk lagi
paling banyak mestila diba n nadia ! XD 
aku nak tampal satu bilik XD
kenangan tuk aku.manatau tau satu hari depa lupa aku
hehehe
btw.aku sayang hampa semua :)


oldstuff





aku terjumpa balik.dah lama pic ni.so aku post

post ke 400


282792_10150263787113491_729213490_7401111_1278358_n_large


hari nie aku terasa tua gila sebab -.-
aku dapat lagi sorang anak buaaah.perempuan ! ahaha
btw comel sangaaaaaaaat ! 
nama dia Damia Darwishya
adik kepada Daniel Darwishy
act, aku belom tengok lagi baby tuh.sebab baru lagi
so aku tengok dalam fon jaa .
well.selama dalam pantaang mak aku akan jaga
maka dengan itu.awish akan duk umah aku
boleeeeeh gila aku -..- hahaha
sekarang ni aku dah ada 3 anak buah .hujung bulan 9 aku dapat lagi sorang
god.terasa tua beb -..- dahla aku dipanggil "cucah" horrible gila namaaa
terasa macam lucah
nie semua kejaaa awish.hahah

hurmm lama tak update kan.aku tadak masa gila nak update -..-
aku selalu guna masa update tuk dengar lagu.muahahaa.
okey post ini sangat panjang so be patient

okey first thing . aku dah ada anak baruuuuu .yeay !
aku bela hamster disebabkan mak aku dah tak bagi bela kucing
well aku lagi suka bela kucing XD
buat it sokay.hamster comel gak
aku bela sepasang.
yang betina nama mellow.yang jantan nama mash :)
so sng bila nak panggil jerit mashmellow ja
hehe.biasanya aku lepas ja 2 ekor tu dalam bilik.biar diorang main
dah sampai masa aku kurung XD


okey ni nama dia mello.badan dia sebijik mcm sugar glider.but tadak sayaap.


mash agak gemok skit.n pemalas.keja dia tido ja.
tapi bila time nak lepas ja.dia paling aktif -..-

TAMAT ~

second thing..

aku perlukan duit
aku nak beli rubber eyecup tuk camera aku
hilang kot time haritu pegi sunway.hmmm.pasrah gila



camera aku nampak macam daun pisang tadak natang nihhh XD


third...

actually kami plan nak hangout harini.
so tau apa jadi.
TAK JADI APA
itu paling menyakitkan aku
aku dah arrange mcam macam.nak pakai baju apa
transport .duitt.izin parent aku
sekali mai.lagi 8 jam nak pi buat mcm siak.
sakit hati tau dak.
aku memang nak pi queensbay dengan harapan nak have fun
tapi sampai hati buat aku macam nie :'( 
kecik hati tau dak
tapalaaa.sapala aku kan *pasrah
okey shut up.kalau lebih2 satgi melalut
and one more thing
aku nak ingatkan aku tak suka orang yang tak tepati janji
or mungkiri janji *sama la tu kan
izzul.hang pahe ka dak??

next ...

hurm pa lagi hoh?
*pikir sebentar 

ouh ya.telupa plak.haritu kami pegi sunway
actually nak buat suprise kat diba.
tapi tak jadi.
camni cita dia.
aku ngan nadia datang awal tau
dalam pkol 10.30 camtu
kami pegi beli cake kat secret recepi
RM 80 hengget aku melayan -..-
so.skip skip
kami dah plan tau.nadia tunggu kat luaq mcd while aku and 
nabila duk kat dalam tunggu
so entah camna
adiba nampak puvent masok dalam mcd
so adibah ikot
=..= tetiba muncul depan aku 
failed !
nthen bla bla bla.malas nak cita.ahaha.
mau tengo gamba siniiii 

----> CLICK


and.post ini tak panjang.tadak !dea -..- byee
nanti aku ingat lagi aku post