Monday, February 06, 2012

post ke 400


282792_10150263787113491_729213490_7401111_1278358_n_large


hari nie aku terasa tua gila sebab -.-
aku dapat lagi sorang anak buaaah.perempuan ! ahaha
btw comel sangaaaaaaaat ! 
nama dia Damia Darwishya
adik kepada Daniel Darwishy
act, aku belom tengok lagi baby tuh.sebab baru lagi
so aku tengok dalam fon jaa .
well.selama dalam pantaang mak aku akan jaga
maka dengan itu.awish akan duk umah aku
boleeeeeh gila aku -..- hahaha
sekarang ni aku dah ada 3 anak buah .hujung bulan 9 aku dapat lagi sorang
god.terasa tua beb -..- dahla aku dipanggil "cucah" horrible gila namaaa
terasa macam lucah
nie semua kejaaa awish.hahah

hurmm lama tak update kan.aku tadak masa gila nak update -..-
aku selalu guna masa update tuk dengar lagu.muahahaa.
okey post ini sangat panjang so be patient

okey first thing . aku dah ada anak baruuuuu .yeay !
aku bela hamster disebabkan mak aku dah tak bagi bela kucing
well aku lagi suka bela kucing XD
buat it sokay.hamster comel gak
aku bela sepasang.
yang betina nama mellow.yang jantan nama mash :)
so sng bila nak panggil jerit mashmellow ja
hehe.biasanya aku lepas ja 2 ekor tu dalam bilik.biar diorang main
dah sampai masa aku kurung XD


okey ni nama dia mello.badan dia sebijik mcm sugar glider.but tadak sayaap.


mash agak gemok skit.n pemalas.keja dia tido ja.
tapi bila time nak lepas ja.dia paling aktif -..-

TAMAT ~

second thing..

aku perlukan duit
aku nak beli rubber eyecup tuk camera aku
hilang kot time haritu pegi sunway.hmmm.pasrah gila



camera aku nampak macam daun pisang tadak natang nihhh XD


third...

actually kami plan nak hangout harini.
so tau apa jadi.
TAK JADI APA
itu paling menyakitkan aku
aku dah arrange mcam macam.nak pakai baju apa
transport .duitt.izin parent aku
sekali mai.lagi 8 jam nak pi buat mcm siak.
sakit hati tau dak.
aku memang nak pi queensbay dengan harapan nak have fun
tapi sampai hati buat aku macam nie :'( 
kecik hati tau dak
tapalaaa.sapala aku kan *pasrah
okey shut up.kalau lebih2 satgi melalut
and one more thing
aku nak ingatkan aku tak suka orang yang tak tepati janji
or mungkiri janji *sama la tu kan
izzul.hang pahe ka dak??

next ...

hurm pa lagi hoh?
*pikir sebentar 

ouh ya.telupa plak.haritu kami pegi sunway
actually nak buat suprise kat diba.
tapi tak jadi.
camni cita dia.
aku ngan nadia datang awal tau
dalam pkol 10.30 camtu
kami pegi beli cake kat secret recepi
RM 80 hengget aku melayan -..-
so.skip skip
kami dah plan tau.nadia tunggu kat luaq mcd while aku and 
nabila duk kat dalam tunggu
so entah camna
adiba nampak puvent masok dalam mcd
so adibah ikot
=..= tetiba muncul depan aku 
failed !
nthen bla bla bla.malas nak cita.ahaha.
mau tengo gamba siniiii 

----> CLICK


and.post ini tak panjang.tadak !dea -..- byee
nanti aku ingat lagi aku post 



No comments: