Monday, March 26, 2012

exam mood

385080_308233155865116_209727065715726_993203_322515081_n_large 

helloo !! im back XD
as u all know,aku tengah exam sekarang :D
and yeah hari ni exam bm and agama ! 
know what? senang gila XD okey tanak bongkak ,tak la sng sngt 2 3 kali pikiaq gak la
but alhamdullilah boleh buat :) jawapan aku betul ee

*time exam gak terasa nak berblogging =..=

and and aand esok exam chemi and bi
oh mai chemi.shit.satu pun aku tak paham tau tak
dah la nebes sebab ni first time amik exam chemi bio physics n addmath XD
even cuma up1 aku terasa mcm spm =..=
kalau dah spm esok terasa mcm nak kawen pa.ahahah

:D >

well well well

ni cuma apa yg aku target

BM - B
BI - C
AG - B
PHYSICS -D
CHEMI - D
ADDMATHS -D
BIO -C
MATH -D
SEJARAH - B
SIVIK -B

hahaha.satu aku tak target A XD even agama n bm tadi mang senang.tapi aku tanak letak harapan nak dpt A.  satgi dpt tak sepatutnya.pergh.sakit hati.haha.so ni je la.tunggu result.harap better dri apa yg aku target XD
CHAIYOK CHAIYOKK XD