Monday, March 26, 2012

exam mood

385080_308233155865116_209727065715726_993203_322515081_n_large 

helloo !! im back XD
as u all know,aku tengah exam sekarang :D
and yeah hari ni exam bm and agama ! 
know what? senang gila XD okey tanak bongkak ,tak la sng sngt 2 3 kali pikiaq gak la
but alhamdullilah boleh buat :) jawapan aku betul ee

*time exam gak terasa nak berblogging =..=

and and aand esok exam chemi and bi
oh mai chemi.shit.satu pun aku tak paham tau tak
dah la nebes sebab ni first time amik exam chemi bio physics n addmath XD
even cuma up1 aku terasa mcm spm =..=
kalau dah spm esok terasa mcm nak kawen pa.ahahah

:D >

well well well

ni cuma apa yg aku target

BM - B
BI - C
AG - B
PHYSICS -D
CHEMI - D
ADDMATHS -D
BIO -C
MATH -D
SEJARAH - B
SIVIK -B

hahaha.satu aku tak target A XD even agama n bm tadi mang senang.tapi aku tanak letak harapan nak dpt A.  satgi dpt tak sepatutnya.pergh.sakit hati.haha.so ni je la.tunggu result.harap better dri apa yg aku target XD
CHAIYOK CHAIYOKK XD

No comments: