Saturday, April 07, 2012

result exam up1 !


result UP1 da diketahui T-T
menci menci dengan result.arghh.
memang apa yang aku target semua x betol.x semua la .hehe

aku dapat 3A 4B 2C 1E

okey first time dalam hidup aku , aku dapat E 
yeay.dapat tau ja ADDMATH aku E aku x sedih kot
mcam aku happy gila !! maybe sebab first time .tingin gak nak dpt E hehe
so so so addmath E kesah hapa aku kaan.haha.
yang sedih nya.jawapan aku dalam addmath tuh da betul
yang salahnya SIMBOL ja .simbol positif n negatif. simbol > < bencii.aduii

erm

BM = A-  (75%)
BI = B (60%)
AG = B (74%)
PHYSICS = B (61%)
CHEMI = C (48%)
ADDMATH = E (27%)
BIO = B (64%)
MATH = C+ (55%)
SEJ = A+ (92%)
SIVK = A (83%)

result aku ni baru la orang kata kelepul rsult XD haha.
ada A ada B ada C ada E !!
ahah.sedih gak la.tak penah2 dpt mcm ni
kadang aku rasa aku paling bodo,
seriously
budak kelas kemanusiaan punya math dapat A
aku kelas sicence dapat C
bayangkan.aku mcm.ish
xbleh betol.hmm
salah aku gak,jarang buat exercise.homework pun jarang buat XD
serve you right FATHIRAH ! 
hah.bye bye