Friday, June 29, 2012

..

hey ,hey, aku type guna font besaq .baru puas baca.sebab blog ni punya template font dia kecik.tu aku tak suka sngt.tapi aku suka background dia.simple sngt.aku ingt nak tuka lain .tapi tak banyak yg lawa and simple.hmm any idea??  tlg aku !

Chidas_animals_cute_animal_funny_photography-f2e51db7c52ee5adac140ddff4a43c89_h_large

btw,comey an rimau ni XD 
aku mau sekoq !


mosho moshi

  MOSHI MOSHI MINASAAN :D


sambil dengaq aku beletiaq ,dengaq la lagu ni.
credit to auni XD

actually aku tatau nak post apa.tapi disebabkan ada la membe aku sorang ni
rindu aku la katakan.nak sangat baca blog aku.nak sngt aku update
*tangan di dada mata ke atas  XD

huh.tak banyak ilham -.- dulu masa rajin berbelog banyak ah idea.
24 jam aku update.ahaha.sekarang da ada twitter.mostly aku beletiaq sana.
hmm and aku malas gila nak update sekarang.
btw,

hey i just meet you,
and this is crazy 
but here's my twitter ------>TWITTER
so follow me maybe?  XD

seriously aku tadak idea ! 5 jam dah dok ngadap laptop.
satu pa takmau kluaq.
haish.kejap.biaq aku pi masak maggie dengan telur XD *fatima haha

while tunggu maggie tadi,terus ada idea XD
haha.tapi bila dok depan laptop .its gone -.-

tapala.ni ja aku nak update.tak bleh pikiaq.otak aku tak semuda dulu.
bahahaha.aku takleh pikiaq pa 
dalam pala aku semua ada physic term ngan formula
natang natang chemi bio.
penuh ngan darah bahagi addmath T-T

sayonara ! chiow