Sunday, July 08, 2012

diba's birthday

hye again XD actually aku harini nak upload gamba time birthday diba.aku tak sure dah upload ke belom.tapi aku rasa aku upload kat fb ja.tapi aku dah private kan kot album tu :p btw sepatutnya kami buat suprise birthday party kat diba.tapi tak jadi -.- diba tetiba muncul kat tempat kami sorok.haha.tegamam semua.haha.takpa takpa.asalkan dia datang.and kalau nak tau kek kami beli kat dia tu mahai woh.RM80 kot tak silap aku.mau taknya.sikeret resepi tuuuuu. 
















































tadaaa.siap pun upload.berejam aku tunggu haa


4 comments:

Anonymous said...

Dah bertudung pn adibah...sweet

Fathirah Nadiaa said...

ha'ah kan. ni sapa ya btw ? kawan lama adiba ka ?

Anonymous said...

Xla..S.A lama

Fathirah Nadiaa said...

S.A ??