Thursday, July 12, 2012

XD

supp, aku rasa raya taun ni aku nak tuka skit.asyik buat rmbut straight ja boring gak and susah nak jaga.so aku ingat nak buat wavy hair.so.ni la contoh2 yg aku rasa lawa.







Tumblr_lzay5utxyv1qcik0wo1_400_large

Tumblr_m26587qcst1r851u1o1_500_large

kalau boleh aku nak mcm ni .tak wavy sangat.mcm ok ok la.simple je kan.tak susah nak jaga.(yg atas)


Brown-to-blonde-ombre-hair_large

and yg ni pun aku tengok mcm lawa gak.tapi ni dia curl banyak sngt.hmmm tapi lawa.tapi sesuai ka ngan muka aku -.-


227713324878398156_ucjxdbje_c_large

so yg last ni kalau boleh aku nak mcm ni ! tapi agak serabut.and tadak la nak kaler rmbut mcm dia.kekal hitam meh.serik kaler rambut.rosak teruk T-T

No comments: