Thursday, November 15, 2012

DURARARARARARARARARA

ohayou :)

aku ingin menyatakan penyesalan aku disini
mula..

menyesal gila pegi delete gambar dalam picasa.aku ingat tak effect apa apa.kureeeng betol.habis post aku yang taun taun lepas semua hilang gambar dia.lahanat ja kan.tuih..menyesal sumpah menyesal.nak dapat mana dah gambaq tu semua.waaaaaa T..T 

Wallpaper-883628_large


Wallpaper-1321890_large

btw aku lapaq.sekarang da pukul 5 pagi.and memang tadak makan.nak snickers :(  and baru lepas habis tengok durarara.agak kebaraan jugak kat sini sebab kida kun lari dengan saki.even depa sweet time diorang hug kat hospital tak perlu la nak lari bagai.tak happy ending k.TAK and tak syok woh mikado dengan anri ja.macam sedih kot.depa dah tak rapat balik.even kida join chat tuh still mcm erghh tatau nak explain.sebab sekoq pompuan hang tinggai membe noh.toya ja hang.pa masalah dok je la kat ikebokurou tuh dengan depa.bukan sapa nak kacau.and one more thing apa kehey nya tak jadi apa kat izaya !!??dialah batu api semua ni.dia ni la shinigami wanna be !! apahal tak jadi apa kat dia.dia la yang paling jaaaaahaaat! even aku suka dia sangat sangat tapi kena la gak jadi something kat dia.sebab time ending semua jadi macam biasa balik.yang beza kida kun tadak.and apa jadi kat izaya lepas tuh? dia still sambung keja dia or what ?? and apa jadi dekat namie san ?? 

izaya kun banyak sama mcm lighto kun dalam death note.both shinigami wanna be,dua dua jahat.both silent killer.hahah.tapi last lighto mati sebab ryuk dah boring dengan dia.and izaya?? kena tumbok ja ?? KENA TUMBOK JA ?? dengan simon plak tuh? nthen satu lagi apa hubungan simon dengan izaya?? mcm rapat ja depa seblom nih ? sampai izaya pun reti cakap russia?apa nih apa nih ! aku tak suka ending macam nih T_T bagi aku biaq la setiap anime ending depa sama ka hapa ka.janji aku puas hati T_T jangan la tegantung mcm nih.sakit hati mak !!! and and aku nak tau sangat apa memory celty tuh.apa jadi bila celty dapat kepala dia balik.and macam mana boleh ayah shinra amik kepala celty.yang aku tau ayah dia just guna saika nak amik kepala dia.nthen bagi dekat yagiri pharmacy,motif ???? ended up kepala tuh ada dekat izaya.but how meh ??? yang aku tau last kepala tuh ada dekat seiji .pastu tupp hilang.pastu tetiba ada dekat izaya.takkan namie bagi dekat dia??argh banyak betul aku tak paham.mangkuk mana buat cerita nih.tak reti susun plot elok elok  ka hah ? and apa jadi dekat adik shizou? lupa nama dia. -.-

Tumblr_md1f8nv2hs1rhyj5vo1_500_large

Tumblr_macoj4bryw1rq17rho1_500_large

(waaaa shizou and izaya)
btw aku suka izayaXshizou ! kawaiii XDD

Tumblr_lw4ebtdtbx1qjo2tao1_500_large

dalam banyak banyak part.part ni paling lawak.spontan gila izaya.sebab tu aku suka dia XD


30992864_large
awesome izaya is awesome :D sukidesu!!!

janna !

No comments: