Sunday, November 11, 2012

RESULT 2012

okay hai another post .heee XD gedik
saja nak post banyak banyaj,boring bak hang
hahaha
so as uolls tau kan.school holidays.pf coz la result da kluar.haha
since aku dalam science stream
8A PMR aku tarak gunaa.u know why ? 


ni haa sebabnyaa haha
payah gila baq hang nak dapat A =..=
 as u can seeeeee
 BI aku memanjang C ! haaha
BM aku plak dari A pi B pi C.
bagoih fatirah BAGOIH ! XD hahaha
ce tengok fizik aku.kemain hebat
hebat kau fathirah.haha
dari C ke E ke G teroihh, *tepuk tangan XD
kalau ikut kan PAT aku punya result memang terok gila dari UP1
tapi kedudukan dalam tingkatan PAT lagi ok dari UP1 
haha pelik.
huh baru sedar ah dari 331 ke 325. sapa pindah ?
tapi nasib ah.aku tak turun kelas.
harap yg len pun tak turun.
waaa malu gila tngok result aku :((
malu nak habaq kat kezen kezen aku bila depa tnya :((
well bukan kezen actually.aku punya anak menakan.sama umur
lagi la malu.depa dah la tera tera.otak apa tatau.
haritu pmr lapan A boleh ar nak syok sama sama
ni banyak failed.malu ahhhhhh T-T


and ni aku punya result time 2011. so tngok perbandingan antara 2011 and 2012
hmm banyak gila beza.exam yg susah ka.aku yang makin bodo.haha .ceit
seriously taun ni aku banyak sangat tidor.
and aku tak leh nak catch up addmaths and physics.
susahh T-T
kalau dulu time form 3 nak dpt no 5 dlm tingkatan boleh ar.
lani jangan haraaaap.puih ludah banyak kali.waaaarghhh
aku makin bodo kot,hmmmmmmmm
next year spm.
tatau apa jadi
tapi aku nak sngt dpt 10 A !
sbb aku nak sambung belajar dekar london ! YEAY 
AMIN.
kbye :)

No comments: