Wednesday, December 26, 2012

mah baby :D

konbanwa minna :)

aku tak ingat bila last aku update blog ni.haha.kalau dulu setiap hari aku update.la dah ada twitter.semua update sana.plus aku dah tadak masa nak update.ada hobi baru XD muahaha.haish.next week dah nak start skolah.sedih gilaa :( and lagi sedih lepas ja habis sekolaah next year tada dah la highschool life :( spm spm spm ~

btw.baby aku dah membersar.wuhuuuu XD
baru ni sehari sebelum pegi medan aku ada order lens dekat kezen aku.aku ingat nak beli tamron sbb ringan skit.tapi lambat order tamron dah habis stock :( ada pun sigma.tapi takpa murah skit.








harga asal memang RM 3990 .tapi aku rasa sekarang tak la mahal mcm ni.sbb yg jenama canon pun baru 2K something tapi 200mm ja punya la.so aku punya sigma 18-250mm tapi cousin aku yang tlg belikan.so ehemm ehemm dapat murah skit XD haha harga yang aku dapat pun agak bebaloi and mampu la aku nak bayar bulan bulan.memang guna duit pak aku dulu.tapi lepas tu aku bayar balik la sbb benda2 camni semua better guna duit aku sendiri sbb aku rasa mcm tu.kot -.- haha 




and this tuk lindung lens.sbbkan benda tu bukanya murah so kena bagi extra protection and kasih sayang XD  aku tak sure harga dia RM180 or tak sbbnya aku dapat murah.haha resit dia pun aku dah lupa letak mana.first time beli lens ni sumpah excited gila nak guna memang idam lama dah.haha.so now aku dah mcm tetarik kat EOS canon 650D -.- wahhhh tunggu aku keja la jawabnya.ceit.samsung camera ka pa tah nama dia tu pun mcm interesting gak.senang bawak and senang boleh upload terus.k tunggu aku kaya nanti T~T

No comments: