Tuesday, January 22, 2013

post of the day

helloooooooooooooo there ^^

kebosanan disini so ingat nak update.hehe.and ingat nak merajinkan diri meng-update selalu.kalau boleh lah -..- sooo .actually harini nak update pegi langkawi haritu .taaaapiiii kejap lagi nak pi tusyen dahhhh.waaa .balik plak dah 9.45 and then nak buat hw lagi.maybe esok.haiyaaa.esk tadak tusyen.yeah XD ntah kenapa aku siap awal gila hari.baru pkol 5 lebih.tusyen 6.15 kalau tak pkol 6 baru siap.haha semangat lebih :)
haaaaa lupa da nak update apa tadi.

aku nak potong rambut lagi.and yeah aku baru lepas straightkan rambut aku.melayang RM200 aku.dia buat rambut aku mcm dengan apa lagi.itu la malasnya pegi kedai melayu.buat kedai mahai mahai tapi skill tadak langsong.poyo ja k.lebih baik pegi kedai maknya tepi jalan sekurang kurangnya murah and lagi baik.internet rumah aku mcm hanjing betul,nasib aku tengah type dia tak kacau pa.haish.so apa yg dia buat kat rambut aku ,dia biaq hair split aku tidak dipotong or memotong ,ubat apa tah dia pakai rambut aku keras n kasar.and mmg rosak teruk and rambut depan aku dia ptg cincai mcm hapa lagi panjang pendek semua ada.dia buat cepat2 sebb nak pegi jumpa balak dia ! haram tak jadah.sakit hati ni.haish.so nampaknya aku kena potong sendri la hair split aku ni. and i need this thing .


nak pegi beli tapi malangnya allowance aku bulan ni dah habis.T-T .pegi skolah pun atas ihsan mak aku tlg topup.ahahahhaha.kena tunggu bulan depan pnya allowance tu pun aku kena jimat jimat.bnyak benda nak kena beli.

and aku ingat petengahan tahun nanti nak potong rambut aku bagi pendek.tapi mcm besa la aku tal brani.sbb aku dah biasa rmbut panjang.takut plak nak potong pendek,mcm tak sesuai ja nanti.


cantik an rambut dia.aku nak potong mcm ni la.tapi rmbut aku tak ckup tebai. :(  tngok lah mcm mana .one day rambut aku mesti pendek gak.dah boring rambut panjang jaaa XD 






Wednesday, January 16, 2013

2013


Happy 2013 minna :) i know its kinda late ..but who cares kan.as for me it is not gonna be an awesome year for me cause you know..SPM -..- 
and even sekarang baru bulan 1 .rasa penat tu dah mcm setahun.setiap hari balik sekolah lambat and tahun ni pulak pengetua baru.balik 2.45 :( after that tuition till 10PM !! and i dont have much time to finish all my homeworks. :( but sokay.for the sake of spm la katakan.haha
tapi yang tak best nya.aku tada masa nak layan anime.tahun ni ja baru 0 anime aku layan.sadis kan.nak update blog pun tak boleh.anyway this year imma senior bebeh which mean next year dah tak skolah.gonna miss mah school , friends and 'more' .muahha.no more school life.and welcome college life.k sedih.
so hopefully aku dapat straight A's  or 10 A's sbb aku tambah tasawur islam.and lepastu minta minta la dapat tajaan petronas ka mara ka apa ka.so that aku boleh pegi luar negara.:D and mah dream come true.hehe
itu ja sebabnya aku belajar lebih lebih.kalau tak jangan harap la.aku brenti skolah duk rumah layan anime.hahha.tapi fikirkan masa depan.of coz aku sanggup.as my second dream nak jadi billionare. so i can travel around the world with my beloved friends :)
thats all.
^~^v