Wednesday, January 16, 2013

2013


Happy 2013 minna :) i know its kinda late ..but who cares kan.as for me it is not gonna be an awesome year for me cause you know..SPM -..- 
and even sekarang baru bulan 1 .rasa penat tu dah mcm setahun.setiap hari balik sekolah lambat and tahun ni pulak pengetua baru.balik 2.45 :( after that tuition till 10PM !! and i dont have much time to finish all my homeworks. :( but sokay.for the sake of spm la katakan.haha
tapi yang tak best nya.aku tada masa nak layan anime.tahun ni ja baru 0 anime aku layan.sadis kan.nak update blog pun tak boleh.anyway this year imma senior bebeh which mean next year dah tak skolah.gonna miss mah school , friends and 'more' .muahha.no more school life.and welcome college life.k sedih.
so hopefully aku dapat straight A's  or 10 A's sbb aku tambah tasawur islam.and lepastu minta minta la dapat tajaan petronas ka mara ka apa ka.so that aku boleh pegi luar negara.:D and mah dream come true.hehe
itu ja sebabnya aku belajar lebih lebih.kalau tak jangan harap la.aku brenti skolah duk rumah layan anime.hahha.tapi fikirkan masa depan.of coz aku sanggup.as my second dream nak jadi billionare. so i can travel around the world with my beloved friends :)
thats all.
^~^v
   

No comments: