Tuesday, January 22, 2013

post of the day

helloooooooooooooo there ^^

kebosanan disini so ingat nak update.hehe.and ingat nak merajinkan diri meng-update selalu.kalau boleh lah -..- sooo .actually harini nak update pegi langkawi haritu .taaaapiiii kejap lagi nak pi tusyen dahhhh.waaa .balik plak dah 9.45 and then nak buat hw lagi.maybe esok.haiyaaa.esk tadak tusyen.yeah XD ntah kenapa aku siap awal gila hari.baru pkol 5 lebih.tusyen 6.15 kalau tak pkol 6 baru siap.haha semangat lebih :)
haaaaa lupa da nak update apa tadi.

aku nak potong rambut lagi.and yeah aku baru lepas straightkan rambut aku.melayang RM200 aku.dia buat rambut aku mcm dengan apa lagi.itu la malasnya pegi kedai melayu.buat kedai mahai mahai tapi skill tadak langsong.poyo ja k.lebih baik pegi kedai maknya tepi jalan sekurang kurangnya murah and lagi baik.internet rumah aku mcm hanjing betul,nasib aku tengah type dia tak kacau pa.haish.so apa yg dia buat kat rambut aku ,dia biaq hair split aku tidak dipotong or memotong ,ubat apa tah dia pakai rambut aku keras n kasar.and mmg rosak teruk and rambut depan aku dia ptg cincai mcm hapa lagi panjang pendek semua ada.dia buat cepat2 sebb nak pegi jumpa balak dia ! haram tak jadah.sakit hati ni.haish.so nampaknya aku kena potong sendri la hair split aku ni. and i need this thing .


nak pegi beli tapi malangnya allowance aku bulan ni dah habis.T-T .pegi skolah pun atas ihsan mak aku tlg topup.ahahahhaha.kena tunggu bulan depan pnya allowance tu pun aku kena jimat jimat.bnyak benda nak kena beli.

and aku ingat petengahan tahun nanti nak potong rambut aku bagi pendek.tapi mcm besa la aku tal brani.sbb aku dah biasa rmbut panjang.takut plak nak potong pendek,mcm tak sesuai ja nanti.


cantik an rambut dia.aku nak potong mcm ni la.tapi rmbut aku tak ckup tebai. :(  tngok lah mcm mana .one day rambut aku mesti pendek gak.dah boring rambut panjang jaaa XD 






No comments: