Saturday, April 27, 2013

mid term exam CB !

i have so much to say but then i forget what i wanna say.ergh stupid mee -..-
btw exam lagi 6 hari so fml.-..- tak boleh nak study.stydy ja migraine study ja mengantuk study ja lapaq....-..-tatau ah exam mid term nih acano .kadang sakit hati tau study.i study like shit and i didnt sleep the night before le exam but still ...B C  D G ! erghhh i hate exam i hate my life i hate school i hate chair.0.0
haish tapa ah mid term baru.trial buat sungguh sungguh .HAHA -.- so untuk bagi aku semangat aku study aku slalu letak target and bandingkan dengan result exam lepas lepas .at least mau ada kemajuan skit kan.satgi org kata bodo bengap tapi nak duk kelas science.bikin malu meh ,.hahah.

subject yang paling susah nak pass addmath

ADDMATHS
final exam  2012 - 23% (well the best i can do XD )
up1  2013 - 55%
mid term 2013 (target ) - 67%  (hopefully)

PHYSICS
final exam 2012 - 21% (paper 1 hentam sebab telena time exam T-T .sad me )
up1  2013 - 55% 
mid term 2013 (target) -  65%

BIOLOGY
final exam  2012 -53 %
up1 2013 - 50 %
mid term 2013 (target) - 70%

CHEMISTRY
final exam  2012 - 47%
up1  2013 -71% ( + 10% folio chemi .actual mark 61%)
mid term 2013  (target)- 60% 

MATHEMATICS
final exam  2012 -71%
up1 2013 -76%
mid term 2013 (target) -75%

B.MELAYU
final exam  2012 - 55%
up1 2013 - 82%
mid term (target) -85%

ENGLISH
final exam  2012 - 57%
up1 2013 -66%
mid term 2013 (target) - 75%

AGAMA
final exam 2012 - 75%
up1 2013 -86%
mid term 2013 (target) - 85%

SEJARAH
final exam  2012 - 70%
up1 2013 - 92%
mid term 2013 (target) -85%

aku tak target tinggi tinggi sangat sebab aku rasa mcm tada harapan haha.setakat ni failed addmaths (selalu) and physics .yang lain alhamdullilah belom pernah and tanak pernahkan.hehe ,so hopefully sangat result aku nanti lagi tinggi dari apa yang aku target .so aku happy skit kalau tak menjiwa jealous tengok orang lagi tinggi .hehe ,and apa yang aku agak puas hati is my kedudukan.haha.dalam kelas and dalam tingkatan.tak penah cecah atas 35 dalam tingkatan and lebih 20 dalam kelas.ehh jap..baru check balik .cuma time upi 2012 kdt aku 46 and dalam kelas 24.sad me :( sokay sokay tak kesah pun.yang penting merit kaaaaan.haha
so thats all and pray for me :D bye nak makaanng XD

Keep-calm-and-ganbatte-5_large

No comments: