Tuesday, April 23, 2013

ponteng !

mid term exam is coming sooon .next week ! soooooooo kami dengan iman yang tercicir telah memonteng kelas tuition physics ! haha ni namanya tak sedaq diri SPM lagi 24 minggu .mid term lagi seminggu.hehe apakan daya..instead of pegi tuition we decided to go jamban.u know JAMBAN ! karoke jamban ! its like dream come true tau.selalu nyanyi dalam jamban dalam rumah.boleh nyanyi sorang sorang.hehe jamban kat sunway bessst nyanyi ramai ramai.haha berbekalkan 6 hengget dapat la 6 lagu.pun jadilah.ya anak anak kami amat malas sebab tak penah boleh fokus kelas physics .faktor faktor yang di teorikan oleh pika ialah kerana sejuk yang melampau.ckgu cakap laju srupa jet.and malas.ahah.well bila lagi la nak buat mcm ni kan..nanti dah habis sekolah dah habis dapat result belom tentu boleh buat ni semua lagi.semua nanti mesti bawa haluan masing masing.hmm sedihh..T-T OLEH YANG DEMIKIAN selagi boleh enjoy KITA ENJOYYY ! hahah





add my keek/instagram : misalicious !

No comments: