Saturday, July 27, 2013

(ಠ_ಠ) BAD NEWS !

misfits

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU**

kuso kuso kuso kuso kuso !!!! 

U KNOW WHAT !? U KNOW WHAT ?!!!!
IM FUCKING MAD RIGHT NOW !~ U KNOW WHYYY??? U KNOW WHYY ??!!


OK NOW U KNOW WHY !!
I FUCKING HATE THIS THING.I HATE PLKN.
MY WORST NIGHTMARE EVER ! 
T-T 

WHY ME HAH ?? KENAPA DUNIA KEJAM SANGAT HAH ?
ORANG YANG TANAK PEGI TU HAH DIA BAGI.CIBAI SANGAT
ORANG NAK PI TAK DAPAT.
HERHH JANGAN NAK TAHNIAH TAHNIAH SANGAT
AKU LEKU NAYAA JAA.
EMOSI AKU TERGANGGU BETOL T-T

SENANG LA HAMPA CAKAP .BEST LA
DAPAT DUIT LA
DAPAT BANYAK KAWAN LA
AKU TAK HERAN LA SEMUA TUHH
AKU RASA 3 BULAN TU LAMAAA SANGAT
SEMINGGU TAPA AKU BOLEH GAGAH
NIH 3 FUCKING MONTHS !
AKU BOLEH HABIS BEPULUH ANIME DALAM MASA TUH
NI DAK
AKU KENA SIA SIA KAN PRECIOUS TIME AKU
BUAT SOMETHING YANG AKU TANAK BUAT !
TATAU KAA SAKA MALAS AKU TANAK KLUAQ DARI BADAN
TAU TAU JELAAAAAH.
FUCK GILA BABI PUNYA,
HERGHHHHH 


Wednesday, July 24, 2013

happy birthday to me :) 3/7

well hello there :D another post for today.hehe.
mah birthday update !!

Untitled | via Tumblr

nothing much special .the only thing that make me so excited is im 17 mannn ~!
woh .what's that meaaan ? hemmm .
yeah of course ! i can get my license :P and my own car maybe.mueh muehhehehe

yeah keep dreaming fathirah.driving class pun tak dapat pegi lagi
hampeh betul.
 btw thanks to those yang wish kat aku. :'D 
and special thanks to those yang bagi hadiah,hehe,lap chaa.

ok now , birthday haul ! ehe tak banyak pun :) tapi alhamdullilah orang bagi gak kan.hehe






bag and purse to my mom and dad yang bagi. :D love it




and this little monster aka forest ghost.nadd bagi :D thanks :D



red mustache watch from dibaa :D thanks dibaaa :D 



and lastly cute little mouse ! and yess tabung :D

aku suka tabung .suka simpan duit syiling.

thats all.sayonaraaa :D





result MID TERM !

aku baru nak update pasal exam mid term haritu.sebab haritu yang tmpat check markah online lingkup tatau pesepa.so.ni hah.aku mengecewakan.cewah.sebabnya banyak tak sampai target aku.mcm biasa addmaths and physics memang dengki dengan aku.failed ! aku target kali ni tanak ada fail pun.hmm peratus aku pun menurun.agak keciwiii tau (≧o≦) .menyesal tak belajar betul betul.hmm saka malas dok ada dalam badan takmau kluaq T0T.


ADDMATHS
final exam  2012 - 23% (well the best i can do XD )
up1  2013 - 55%
mid term 2013 (target ) - 67%  
result - 37%

PHYSICS
final exam 2012 - 21% (paper 1 hentam sebab telena time exam T-T .sad me )
up1  2013 - 55% 
mid term 2013 (target) -  65%
result - 36%

BIOLOGY
final exam  2012 -53 %
up1 2013 - 50 %
mid term 2013 (target) - 70%
result - 43%

CHEMISTRY
final exam  2012 - 47%
up1  2013 -71% ( + 10% folio chemi .actual mark 61%)
mid term 2013  (target)- 60% 
result - 55%

MATHEMATICS
final exam  2012 -71%
up1 2013 -76%
mid term 2013 (target) -75%
result - 76%

B.MELAYU
final exam  2012 - 55%
up1 2013 - 82%
mid term (target) -85%
result - 78%

ENGLISH
final exam  2012 - 57%
up1 2013 -66%
mid term 2013 (target) - 75%
result - 77%

AGAMA
final exam 2012 - 75%
up1 2013 -86%
mid term 2013 (target) - 85%
result - 80%

SEJARAH
final exam  2012 - 70%
up1 2013 - 92%
mid term 2013 (target) -85%
result - 87%

secara amnya haha.memang banyak la tak sampai target aku.haiyaa .hmm.tapi alhamdullilah lah kedudukan dalam tingkatan aku tak sampai 30.aku dapat no 22 and dalam kelas 19.punya banyak pesaing -..- tak sanguuupppp lagi akuuuuu.hahahaa tapalah.trial pun dah nak dekat.kali ni sumpah aku nak buat betol betol.ye la kan trial.result trial pun penting kan.so aku harap harap dapat colourful results.so mah dream can come true.hehehe :D 

crush ✿◕ ‿ ◕✿



Tumblr_mdbkl0wwlg1r5fvq9o2_500_large

mende nih dah lama ada dalam draft cuma aku tak penah postkan ja .hehe.dah sampai masanya untuk aku ceritakan.jadi kenangan :D
cerita lebih kurang mcm love at first sight la konon nya.tapi memang pun hehe.
aku ingat lagi.masih segar didalam ingatan ku.cewaaaah.tuihh .okey ni masa awal tahun ni.
time tu first day masuk sekolah.so seperti yang boleh semua bayangkan situasi merebut meja kerusi segala
bapak.and aku yang lambat dapat lah depan sekali and paling hujung.kira dekat dengan pintu masuk kelas.ya rabbi hangat nak mampos kat situ.sebab ada dinding and takkan ada angin masuk -.-
tapi tempat tu lah syurga ku.tempat tidurku.muahaha.and kat situ lah i met him .kuchinyaaaaa XD
dia jalan depan kelas aku time tuh.and aku nampak dia sparkling gilaa dicurahi matahari pagi.

haaaa sampai gituu  (▰˘◡˘▰) .aku tatau kenapa boleh tetiba suka dia lepas tu.sedangkan aku and dia dah sekolah kat situ since kami form 1 .haru tak biru,kannn  ˚ᆺ˚ว
 gituuu haa crita dia.tadak sapa tau sapa laki tuh,sebab aku seriously segan nak habaq
tak penah penah nya aku jadi lagutu.selalu kalau aku suka someone aku habaq kat membe membe
tapi yang nih sorry.big no no lah.hehe
and mesti la ada kesudahanya.
atas sebab tertentu.aku stop lah suka dia.
even still suka skit skit kan.hehe
crush ja bukan apa pun
tapi aku jumpa NUR baruuuuuuuuu lagi hensem XD
jumpa kat surau lagi tu .awwwww
alim woh orangnya.aku tngok ja muka dia.boleh nmpak cahaya woh
cahaya semula jadi,bukan matahari punya.hahah
apa pun wassalam XD 

harini bersamaan 17 ramadhan XD

Monday, July 08, 2013

ANIME FESTIVAL ASIA 2012 part 2

*kuchiyose no jutsu* BUSHH  konichiwa minna :D

hai hai...nak sambung part 2 plak .here we go :D

sasuke and hatsune miku :D




alisa from tekken 













comey ja kan diorang XD i ship themm 


sepatutnya ada lagi gambar tapi tatau la kat mana :( 
yang ni ja mampu.haha ok dah XD 

ni ja gambar yang aku ada .ni masa kat ANISONG concert.kami ingat tak leh amik gambaq
dengan bodo nya amik 2 3 keping ja T-T rugi betol  



untuk part 1 klik sini



PEE MAK PHRAKANONG

kobanwa minna :D
yeayy another thailand movie.
maybe dah telambat nak suggest suruh pi tengok movie nih.
sebab dah habis pun kat wayang.tapi takpa.still boleh beli DVD 
or tunggu ja kluaq kat astro first ka hapa.
cerita pee mak ni sumpah best gila.
tak rugi tengok.femes gak woh cita nih.


ada part seram.seram jugak ah.sampai aku tejerit -.- tak penah penah aku.ahha
ada part suspen.
ada part lawak.memang gila babi punya lawak sumpah lawak.haha
ada part sedih T-T 
memang sedih
hehe

aku nak pegi beli DVD dia.so boleh tengok banyak kali.ahhaha
lawak gila babi siot.hahaha
sapa yang belom tengok pi tengok lekaih ! haha

Sunday, July 07, 2013

last outing :D


moshi mosh minna :D hehe bukan la takleh kluaq dah ka pa lepas ni.
just sebab aku x leh spent cuti aku ngan depa.so day before aku pegi mekah
aku ajak depa kluar.just nak shopping skit.
and makan makan.hehe dah lama mengidam sushi king.so hapa lagi XD














FIN 

TRIP TO MACCA. umrah (day 1st)

pada cuti pertengehan yang lalu...ahh bodo.k :P *cough* *cough*  ekhemmmm.
ok dah.hehe.time cuti semester 2 haritu hujung bulan 5 and awal bulan 6 me and mah family pegi buat umrah.tak la semua pegi.aku .parents aku and abg aku yang ketiga ja pi with aunty aunty and cousins. kami pi under HM global.seriously agency nih bagos gila.dia jaga apa semua perfect.makan lagi toksah kat.boleh obese woh.ckup time dia bagi makan.hotel dia cari memang gempak. kami dapat 3 stars punya hotel time kat Madinah and 4 stars punya hotel kat mekah.pakej kami 6k something ja.tapi mcm bayaq 10k ja.
memang best pegi sana.tapi tu lah.semua orang taukan cuaca dia.pegi plak time summer.cecah 48 degree lew.terik gila.tapi sabar je lah .tak leh kata pa.

First naik flight kat penang.pkol 3 pagi lebih sampai sana.sebab flight kami pkol 6 pagi.then naik flight smpai kat LCCT .next flight pkol 11.kat sana jumpla SANAK SAUDARA .haha jumpa jumpa cium cium peluk peluk nangis nangis semua.dah ngantuk tahap gaban punya bapak.then naik flight.bapak punya 9 jam.aku memang tak tahan naik flight lelama -..- tapi makanan dalam flight perrhh.dia bgai nasi kari hijau.peberet tuh.sumpah sedap.hehe.






bawah tu padang pasir kot.



airport Jeddah :D

bayang kan satu haritu tak jumpa malam langsung -.- kluaq rumah 3 pagi.naik flight pkol 6 pagi. sampai kl dalm 7 lebih.lepas naik flight pkol 11.sampai jeddah pkol 3.45 petang.sedangkan kat Malaysia dah 9 malam mcm tu la.jet lagggg ! -.- haha.then dah la naik flight berejam.then nak ke madinah kena naik bas 4 jam T-T memang lena je lah.tak sedap apa.dah pkol 8 malam camtu baru sampai.kami duk dekat aa aku tak ingat .tapi betul betul depan menara jam kecik.and betul betul depan masjid Nabawi.memang senang la hidup kami takyah jalan jauh.sapa yang ikut agency andalusia tuh kesian ah.duduk jauh.kena jalan.kami takdan 5 minit dah sampai.hehe.hari first tak banyak sangat buat.check in hotel.makan malam then tidur.sebab pkol 3 pagi nanti nak kena bangun subuh -.- im not a morning person so pepaham je lah.liat skit.ahah

to be continue :D