Wednesday, July 24, 2013

result MID TERM !

aku baru nak update pasal exam mid term haritu.sebab haritu yang tmpat check markah online lingkup tatau pesepa.so.ni hah.aku mengecewakan.cewah.sebabnya banyak tak sampai target aku.mcm biasa addmaths and physics memang dengki dengan aku.failed ! aku target kali ni tanak ada fail pun.hmm peratus aku pun menurun.agak keciwiii tau (≧o≦) .menyesal tak belajar betul betul.hmm saka malas dok ada dalam badan takmau kluaq T0T.


ADDMATHS
final exam  2012 - 23% (well the best i can do XD )
up1  2013 - 55%
mid term 2013 (target ) - 67%  
result - 37%

PHYSICS
final exam 2012 - 21% (paper 1 hentam sebab telena time exam T-T .sad me )
up1  2013 - 55% 
mid term 2013 (target) -  65%
result - 36%

BIOLOGY
final exam  2012 -53 %
up1 2013 - 50 %
mid term 2013 (target) - 70%
result - 43%

CHEMISTRY
final exam  2012 - 47%
up1  2013 -71% ( + 10% folio chemi .actual mark 61%)
mid term 2013  (target)- 60% 
result - 55%

MATHEMATICS
final exam  2012 -71%
up1 2013 -76%
mid term 2013 (target) -75%
result - 76%

B.MELAYU
final exam  2012 - 55%
up1 2013 - 82%
mid term (target) -85%
result - 78%

ENGLISH
final exam  2012 - 57%
up1 2013 -66%
mid term 2013 (target) - 75%
result - 77%

AGAMA
final exam 2012 - 75%
up1 2013 -86%
mid term 2013 (target) - 85%
result - 80%

SEJARAH
final exam  2012 - 70%
up1 2013 - 92%
mid term 2013 (target) -85%
result - 87%

secara amnya haha.memang banyak la tak sampai target aku.haiyaa .hmm.tapi alhamdullilah lah kedudukan dalam tingkatan aku tak sampai 30.aku dapat no 22 and dalam kelas 19.punya banyak pesaing -..- tak sanguuupppp lagi akuuuuu.hahahaa tapalah.trial pun dah nak dekat.kali ni sumpah aku nak buat betol betol.ye la kan trial.result trial pun penting kan.so aku harap harap dapat colourful results.so mah dream can come true.hehehe :D 

No comments: