Thursday, August 22, 2013

ABRSM piano practical exam

today is the day.the day that i've been waiting for. bahahahaha. hari ni piano theory exam.nervous gila bapak.aku still tak boleh main lagu dia dengan lancar :( mcm ikut nasib lah.kadang aku main semua ok.kadang main tangan tegelincir la.tetekan dua key sekali la.tesilap note la.benci gilaa.brapa banyak kali mengamuk hentak piano nih -..- scales lagi. E minor nih.asyik telan csharp ja instead of eflat.dammit.and sight reading mmg sedia maklum aku takbleh buat.and lastly aural test.sepanjang aku pegi piano class.buat aural test 3 kali ja.hmmmm dok nervous lagi nih.first song aku allegro . boleh main teacher cakap timing aku tak btol :( aku susah nak bagi sama time dia . second song lullaby.hat ni ok skit.cuma p and pp tu aku susah nak beza kan.mcm p soft .pp lagi soft aku hentam semua bagi soft.hahah.and last song yang aku hangin sangat. polka. sebab stacatto. waaaaaaaaaaa wish me luck :D hey future fathirah .u r sho pwetty.haha

1 comment:

Anonymous said...

Hi, I have few questions. You amik abrsm exam dekat mana? Who's the examiner?