Thursday, August 15, 2013

cottage pie for supper

wassup people XD daaa so baru tadi ja aku buat cottage pie XD ala ala mcm sheperd's pie tapi sheperd's pie guna daging kambing.cottage pie guna beef.setahu aku la.hehe nih first time aku buat sebab stress sangat belajar.yo lah trial nak dekat.heheh. agak masin base dia aku buat and berminyak sikit sebab guna telebih mentega.base dia aku main hentam bubuh.hahah nthen lapik dengan mashed potato.tapi agak tak jadi.sebab aku tadak bekas kecik nak letak dalam oven.so aku letak dalam mangkuk and buh dalam microwave.jadi lembik skit.atas dia tak rangup :(

No comments: