Friday, August 30, 2013

first week of trial exam

konbanwa minna :) husashiburinaa neh.hehe .first week of exam settles already.BM BI and MATH :) alhamdullilah bm aku target karangan kluar pelancongan.kluar jugak.even soalan dia beza skit at least aku ingat la point point dia masa wat latihan.kluar cara nak bagi tempat pelancongan di malaysia lebih menarik.tapi yang ciritnya paper 2 bahagian tatabahasa dengan yang cerpen tuh.haha tatabahasa kluar pekataan bejebatan kot and maslahatah (tatau eja o.o) haha aku tak tau maksud dua ni T..T ayat aku salah semua.and pekataan terpincang aku salah buat ayat T..T waaaaaaaaaa and bahagian peribahasa aku boleh jawab satu ja :( novel plak.yg tak disangka sangka tu la dia kluar.mintak latar masyarakat untk azfa hanani and kembara amira.aku dah la tak penah baca kembara amira.hmmm BI plak biasa la.aku orang melayu with poor english.hehe nak cakap boleh.nak buat ayat aku tatau.dengan grammar tunggang langgang.haha aku buat ayat ikut sedap bunyi ja.paper 2 mmg bahagian grammar aku banyak salah dah.paper 1 kluar article.aku tatau nak buat.:( point dia bagi skit sangat.and section b aku buat essay end the story with ' ..iam happy and i was free' aku buat essay pasal this one boy with his uncle on a quest to dolce island.and full of crap .haha and then harini punya paper math.kinda easy for paper 2 .but paper 1 sigh.tak ckup masa mehhhhhhh.i need more timeee.otak aku mana boleh fungsi laju woih.hmmmm ntah la.hopefully dapat A .A minus pun jadi la.hahaha .ja neh :)

No comments: