Saturday, August 24, 2013

SHOPAHOLICOCOCO

ohayouu :D tatau nak mula mcm mana.heheh.aku nih suka shopping skit.tambah tambah kalau online nthen baju murah.haish lagi suka la.so kat instagram aku banyak acc yg duat buat jual baju nih follow aku.mau tak mau aku follow balik.sebab saja.so waaaa depa post banyak baju cantik T..T aku nak semuaaaaa.tapi tu la aku tak boleh beli sendri.kak aku yang akan tolong beli kan.sekarang aku tak boleh beli lagi sebab hutang kat dia baju yang lepas aku tak bayaq lagi.heheh bukan tanak bayaq.tapi dia ada kat kl.mcm mana nak bayaq.so here some of things yang aku nak.haha .will update moree.jaa mata nehh XD

No comments: