Sunday, September 22, 2013

countdown for hari kantin .(MAID CAFE UPDATE)

✧*。ヾ(。>﹏<。)ノ゙✧*。

KONBANWAAA MINNA SAAAN XD 

i iz happy wright noww.cuzzzz u noe .i noe. u dont noe.and i noe.and u dont noe
u noe.i iz cute.neh ? haha

waddap yo.how u gais doin.gu gu gu goooood XD 
so actually nak update belog haprak ni lelama dah.tapi tadak time aka malas T-T
so apa yg nak aku story mory adalah semuanya yg good good news.hehe
FIRST OF ALL *gedik*  ehehe.sample baju gua dah siap.ayuh rakan rakan,mestilah ada gambo.ye dop
ayuh kita lihat .XD




jajang ! belive it or not ? i JAIT sendiri wokeyh. *flips hair**bunyi babi*
im so proud of myself.hahaha.sebab ye la kan .FIRST TIME GITUWW *gedik*
and yah.dah siap pun baju tu.but of coz la.banyak yang tak betul.aku nih bukan pro.
senget sana sini.leher potong tak betul.
hmm


tadaa.tapi nih sample ja.aku takkan pakai nanti tuk hari kantin.sebab aku punya kain lain
so harini baru siap satu lagi baju.baju nadia.tu pun kezen aku tolong pebetul and tolong jait kan.
okey tutup kes baju.

"
"
"
"
"
"
"
"
"

now.preparation for le ultimate maid cafe,


cute right.auni chan buat.hehe.comel kan.mmg tepat sangat dengan apa yg aku explain kat dia
aku suruh dia buat sebab mmg SAMA dengan apa yg aku bayangkan.haha. yeay for auni
yeah ASTER. kami punya maid cafe punya nama.haaa gitu dia,haha.okey ni banner kami.

so haaa pasal makanan.aku try buat macarons haritu.tatau lah saka apa jampi aku punya macarons
entah apa silap aku.jadi kot lain macarons tuh. T_T im such a failure.waaaaa
tiap kali aku try buat for the first time.apa apa je lah.mesti tak penah menjadi.
hmmm entah la pavlove and strawberry cake aku nanti mcm mana.tapi tak jadi tapa.Allah tolong aku
cara lain.Alhamdullilah.sebab kakak aku tetiba nak tolong order kan macarons kat kawan dia
50 biji macarons.RM24.kira okeyh la.and hopefully dia nak sponser.hahaha


so this is mah macarons yang kena jampi.hahha mcm cirik je kan
btw walaupun begitu.hahah still sedap okeh.aku dengan beraninya makan.dip dengan coklat.wahh
sedap.tapi manis melecaih..aku rasa mcm sedap.so aku makan empat -..- dah yang lain lain dibuang
sbb manatang tuh mmg tak leh makan pun.tak masak.haahaha
okeyh tutup kes macarons nih.takmau tau dah.SEDIHHHH

okay now what.haaaa botol untuk meja.yess finally dah jumpa.
hmm banyak jugak duit kami habis.just tuk beli prop untk maid cafe nih
setiap kali keluaq shopping tak habis seratus tak sah.
haiyaaaa

so maybe esok aku nak try buat two layered cocktail 
layered drinks

lebih kurang mcm ni.doakan supaya aku buat menjadi.hehehe.
okeyh apa lagi aku nak cerita.haaaaa .barang semua dah complete rasanya.
cuma nak hias ja nih.hopefully jumaat nih kami dapat satu hari tuh tuk hias.means dari pagi
so bebudak kat kelas tuh tauk la sat kat memana ka.

so bilik aku sekarang.pening .and tadak kena mengena -..-
tak larat nak kemas.mcm tuh jugak jadinya.sapa buat tatau lahh
hish

hmm panjang sangat dah nih.okeyh thats all for this post.yeah THERE IS ANOTHER POST AFTER
THIS POST.muahahaha













No comments: