Saturday, October 19, 2013

cuci mata


stress menyetadi sebentar tadi

aku cuci mata jap :D
stadi 2 jam

cuci mata berejam jaaam T-T tatau apa nak jadi.haish

mmg payah la kalau aku follow insta yg buat bisnes nih.

membeli ja keja.

tapi bila ada duit je lah

so items bawah ni aku nak beli nanti bila ada duit

maybe lepas spm

buang stress lepas amik spm.hahha

tapi duit kena agak gak -.-

tu meluat

takleh ke bayar dengan daun ka.

or bayar dengan rambut gugur.aku ada banyak .



left baju dia simple and nampak cool.so aku nak XD
right purple satin bawal.yes tudung,aku nak beli pakai time graduation

these two awesome pullovers.in love with it.i want them so bad uhh
so cheap oso meh.
left NERD crop top.aku mmg nak crop top dari dulu hehe
right le mustache/galaxy pullover.nakkkk

moree :D  cute kannn.nakkkkk

left : baju labuh cengini aku mang suka XD tutup peha aku yang besar nih plus baju tu cute 

right : daisy crop top.omaigodd sapa yang tanaaak XD me wannnnnntttt. so kawaii

overall aka jumpuit thingy..yes i want them.haha
tapi tak segila nak baju lain
tak sure nak beli ke tidak.takut aku tak pakai ja
dulu kecik kecik slalu la aku pakai
haha.nak pakai tapi tatau nak gayakan mcm mana 0,0
mcm cool je kan.hehe
left : le sweater.aku tak ingt nama tuk baju nih.tapi aku sukaaa XDD kawaii
right : batman crop tee .mcm cute.so aku nak.hahahah



and last two things.
i've been looking for the cheapest hairchalk like forever,
but theen.tadaaa.RM20.such a great deal kan.
banyak jual above 20.mcm tak patut ja kan

hehe

and lastly.sapa tanak beb.aku nakkkkkkkkkkkkkkkkXD hahahaha.

k tu ja.

i wish i had a lot of many .

bye

No comments: