Friday, November 22, 2013

BIG FAT FATHIRAH

minna san ohayouu :)
dalam bucket list aku ada pasal "lose some fats"
kenapa ? 
sebab aku gemok ah!!!
orang slalu cakap

"hang dah kuruih dah nak kuruih pa gi"
"hang besaq lengan aku ja"
"hang mana da gemok.aku gemok gi"



ohh pleaseee
nak amik hati lettewww
aku mmg tak gemok dari segi  berat,berat aku 39kg maintain
aku underweight.sebab tu la aku tak guna istilah "lose weight"
aku bukan nak turunkan berat badan.aku puas hati dengan berat aku
aku makan pi lah banyak mana.berat badan aku takkan naik
metabolism aku tinggi
tapi tapi tapi tapi tapi

walaupun BEGITU ...tak bermakna aku tak mengembang -..-
aku makan benda tak sihat.berat aku tak naik
tapi dia naik kot len
makan benda banyak cholestrol
dia bagi pelampung kan aku
T-T
pelampung yang orang tak nampak sangat.
maybe bagi depa normal bagi aku tak

. | via Tumblr

tempat paling banyak lemak.paha aku .kat situ mmg obvious gila
second hip aku."equilibrium" antara hip aku dengan pinggan aku tak normal
hip aku besaq and pinggang aku kecik.
pelik sangat.aku tak suka T-T
and third.atas hip aku.belah kirI and kanan.lemak kat situ sangat ketara
tambah bila aku duduk
aku pakai baju besaq pun still nampak
lemak kat situ tatau kenapa tapi dia ganggu keselesaan aku
mcm something tak kena.
lebih kurang mcm ni lah 
"
"
"
"


ah yes aku jumpa gambaq yang best describe my whole body
this
'
'
'
'
'
'


hip dip, big, hips, thin, fitspo, different, body, shape

tapi curve kat pinggang aku nampak elok lagi la dari dia.hahah o.o
perut dia flat.perut aku tak
paha aku pun mcm dia.tada thigh gap T-T
lemak antara paha becamtum.waaaa tak sukaaa
bontot aku pun agak besar which i dont like
keturunan :(

perut aku agak buncit.
bila aku duduk.satu garis lurus kat pusat.
membahagi negeri utara dengan selatan -..-
SANGAT KETARA
kadang bila aku lepas makan
perut aku lebih buncit dari biasa :(
mcm perempuan pregnant 4 bulan
gambar kiri tu describe perut aku mcm mana :(

Untitled

fat | Tumblr

All sizes | Feelings | Flickr - Photo Sharing!
(she wrote my name on her belly :0 )

ni semua maybe sebab aku tak makan healthy food
jarang or tak penah buat excercise
mmg setau sekali

oleh yang demikian.aku nekad.lepas SPM
nanti,aku nak buang semua lemak tu and get my dream body
dengan cara yang sihat of coz
aku tanak kena bullimia
and aku nak kurus tak sampai tahap jadi aneroxia
aku tanak telan sebarang chemical or anything
nak secara natural.
maybe lambat.at least selamat
tu la orang kata 
" BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT"

kannnn.heheheh


Wished it was that easy ...

adios




1 comment:

aina said...

UIna...lucu2 bha ko nie.....haha