Wednesday, November 27, 2013

SPM : day 11 LAST PAPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR






weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ALHAMDULLILAH
hari last day sekolah bersamaan last say SPIYEMMM DOHH
gila sapa tak happy hahaha
aku sangat mengantuk sekarang dari semalam tak tidoq.sekarang dah pkol 10 malam lebih
kira dah lebi 24 jam aku tak tidoq.otak aku hang banyak kali -..-
haha apa pun
tadak apa sangat jadi hari
takat lepak lepak mcd.
maybe belum rasa pepisahan tu
ye lah kan
internet ada
telefon ada
senang nak keep in touch orang kata
tak la tepisah
lain lah kalau dah nak masuk U maybe
cuma happy sangat sbb dah tak payah study gegila
yang lain tatau la rasa mcm mana
aku rasa macam ni
ye lah.aku rasa mcm takkan tepisah kot.lainlah dulu.susah nak contact kan
apepun aku harap semua member aku tak lost contact
heheh
Ya Allah lega gila
lega sampai tatau nak habaq lagumanaa
hahah
tadi lepas magrib tadi.aku ada something yang aku rasa tak kena
tatau kenapa.aku rasa lepas makan malam tadi aku kena study -.-
ye la mana taknya,sebulan aktiviti aku mcm tu.
lepas dinner terus study
tetiba harini takpayah.rasa mcm tak kenaa ja.entah ah
aku serious tak rasa mcm hari last day aku kat skolah tu
aku rasa time cuti sebelum spm tu lagi happening dari harini
heheh
apa apa jelah
oh ya hari last paper bio
boleh la jawab alhamdulillah
hehehe
adios.

No comments: