Thursday, November 14, 2013

SPM :DAY 3 & 4

Every day @ skool

konnichiwaaa ~ its f 1 in da morning.i should be sleeping right now.butt .pfft
btw sejarah paper done today
semalam paper 1 and 2
today paper 3
tak susah tak senang
boleh boleh lah
haram semua spot hwang ho satu soalan pun tak keluar
kelaurnya tamadun indus
arghhh menaip pun letih T-T
tangan aku dok letih lagi punya dok buat paper 3
buku jawapan tu dari depan sampai belakang sekali full.
tadak tinggai muka kosong,letih gila baq hang
hmm apa pun 7 more papers to go
menanti~ 
hari kebebasan

tadi dapat gamba graduasi
amat mengecewakaaaaaaaaan
huahh
comey tu dah comey *of coz
tapi pi pejaaaaaam mata pulok dahh
dah la hat gambaq yang besaq
gambaq kecik plak tak tengok camera
hmmm
rugi nyaaaaaa


malasnya nak study.semangat tadak
dok letih ja dari tadi.hmm
oh ya btw tadi aku tengok insta mia sara
hamboih besday dia yg ke 6 DAPAT MYVI WEHH
budak 6 taun dapat myvi pak dia bagi
wattaaaa,aku 6 taun dapat keta hotwheels jaa
tapi aku rasa lagi best dapat hotwheels.dapat keta
bukan reti bawak pun -..-
and dengar dengar dari mak aku la
tatau la betol ke idok
aku aku dapat straight As
pak aku nak beli viva :'))
tapi ntah btol ke tak
aku punya hadiah pmr pun sampai ke la
tak dapat lagi. -.-

dah dah bye,belajaq lagi bagoih


No comments: