Tuesday, November 19, 2013

SPM day 5 :MATHS

Untitled | via Tumblr

konichiwaaa minaa sann :')

huaaaa stress gilaaaaa :( stress sebab dalam bulan nih kena study setiap saat
tapi tak buat pun.haha.mengedik je lebih :(
tu lah yg sebenarnya mendatangkan stress
malas nak study.bila exam.wa tak bleh jawab meh :(
bila dah stress banyak sangat jerawat tudiaa nala punya banyak dok naik
hat ni dok buat stress tahap maksimaaaa .herghhh SEDIHHH

paper 1 math agak susah la.paper math semalam
paper tu alhamdullilah agak senang skit
cuma part plan tu yg aku tak paham skit
part tu memang hancurrrr
haha.

lepas habis paper 1 pulun semua pakat dok tanya jawapan nih apa tuh apa
T-T
aku banyak salah
ntah la banyak ke dak
aku tanya dua soalan ja.dua dua salah
celaka
hmm

pasai ahh
hopefully boleh dapat A
A+ pun oke gak.ngeeheeeeee hahaha
NAK GAK A+
aku tak penah dapat A+ math 
ehhh penah penah.masa up1
len tak penah.

okeh boiiiii




No comments: