Tuesday, November 19, 2013

SPM :day 6

\m/

this is my f mirai nikki .aa no i meant online diary oke.
so suka hati mak bapak tok nenek pak ngah pak cik tok lang tok cik aku ah
nak tulis apa nak bagi pendapat apa.okehh.dah rasa menyemak sangat.
BELAH AR

hehe.peace :p

okeh btw hari paper 2 tasawwur
SUSAH BAQ HANGGG
waaaa :(
tapi boleh la buat
aku tak tahan dengan masa ja
f 2 1/2 hours
soalan boleh siap 1 1/2 hour ja
aku memang nak kluaq awal.tapi
kalau kluaq pun bukan boleh balik -.-
hmmm

ada satu benda gi aku tak puas hati
apa heyy laa pegi boh paper 1 tasawwur hari khamis ni 
DENGAN ADDMATHS
tokleh ja ka buh pi dengan paper 2 .buat hari sekali perabih
jangan siksa jawa raga pelajar boleh dop -..-
heeeeemmmmm




oh ya btw.BAJU YANG AKU ORDER DAH SAMPEI BUKK
HAPPY ME IS HAPPY HAHHAH

tapi tulah hat monster tu kain dia mcm tak bekualiti sikit
yang nerd crop top tu besaq ya robbi
hat satu gi okeh ja .ngeee


boiiii esok paper agamaaa .

No comments: