Monday, November 25, 2013

SPM : day 9

ilustration | Tumblr | Illustration

minna sannnnn ~ tatsuketeee
im dyingggg
inside
wuuuu T--T
aku dah tak sanggup nak buat exam nih semua
aku dah tak larat

waktu tidor aku tak teratur .and tak cukup tidor
aku tidor kurang dari 5 jam sehari
selalu migraine.tapi tepaksaaaa
aku dah cakap kat mak aku yg aku dah give up
tapi dia slalu bagi semangat.bagi harapan
dont give up.two more papers only
then youre free,bla bla blaaa
tapi aku DAH TAK LARAAAAAAT
walaupun lagi 2 paper
mood nak cuti mai awai sangat
hmmmm
harini paper physics
SENANG BAQ HANG
senang nak jawab
tapi jawapan tatau betoi ka dak -..-
alhamdulillah lah tak susah tak senang
boleh jawab la
tak mcm soalan sir bala buat
paper 1 tadi check
mmg hantu.banyak gilaaaa salah
paper 3.section A aku kira salah
aku tak ingat camna nak kira microgauge screw metre ke apa jadah ntah
aku tak ingat
hat tu mmg salah da
dengan graf salah mua cukup
bahagian experiment .boleh la
kluaq senang
depth and pressure
dengan wavelength .yg ripple tank
aku buat dua dua sbb takut satu tu salah
biaq lah .yg mana markah lebih..boleh dapat tinggi skit kan
sbb banyak sangat salah
aku tak target physics A
soalan senang
gred mesti tinggi.mmg susah ah nak dapat A
even A-
tawakal je lah
kita dah usaha
serah kepada yg Esa. 
adios :)
esok chemistry.ciritttt

No comments: