Monday, December 30, 2013

komplen komplen


konnichiwa minna :) 

Nyaa

aku tengah nebes yang teramat.sebab esok ada jpj test.takut sangatttttt.takut aku tak pass ja :( nak kena tunggu lain hari plak nanti.aku kalau boleh dah tanak ada kena mengena dgn tempat tu dah. like hell for me. bukan apa. 1) kena tunggu. tunggu itu satu PENYEKSAAN ! mmg aku agak selfish bab nih.haha.ye lakan. dia bawak 4 orang.sorang amik masa sejam nak complete on the road and parking.tu kalau semua naik melati.kalau yg dalam latihan. hmm .kalau aku start dulu dari yang lain.aku habis 10:40 camtu. tapi aku kena sampai 12:30 baru nak balik.jenoh aku dok tidoq kat kantin. haaa 2) orang sana terok. oke first day aku nak naik keta melati.aku tetinggal ic. aku nih dah la jenih awkward + malu tak betempat. aku bukan boleh buat semua nih.kalau boleh nak semua org buat ja.hahah.okeh back to da story. aku tak bawak ic.pastu orang yg jaga kaunter tu cakap "ic mana.tak bawak ? tinggal kat rumah ? buat kenangan ? " dgn suara perli nak mampus.dah la dia cakap kuat dgn ramai org plak.MALU BAQ HANG. aku muka dah bebai habis da. nthen tapa lah.tak jadi naik keta melati haritu.so naik reta pakcik yg dok ajaq aku bawak keta tuh je la.aku buat 2 round then stop. next class.haaa aku aku bawak segala mala lengkap. aku paling tak suka bila nak buat pendaftaran. bila aku sensorang nih aku mang blurr skit.hmm tiap kali daftar tak buat bnda memalukan tak sah.haish.apa lah nak jadi dgn aku :( sbb tu aku tanak pi sana dah. ok first time naik keta melati on the road.aku dapat orang india. dia nih tak cakap banyak. first buat benda basic semua lu la tarik kerusi pa semua.then jalan.YA ALLAH . aku ingat dapat reta viva nih sng skit nak bawak.haram jadah reta srupa apa lagi.dgn gear susah nak masuk pa semua.nthen aku mmg tak paham lagi bab nak tekan clutch nak tekan minyak bila. so bila aku lepas clutch then tekan mnyak.reta terstop la kan. hmm paling terok ah. nasib dia tak cakap banyak.diam ja. banyak lah aku buat silap. dalam borang tu ada 2 3 pangkah.hmm depa takmau ajak.depa expect dah terror kot orng yang bawak reta nih.haish. ( perut aku memulas gila :( kena food poisoning.dah la esok aku ada test. hmmm. takut temuntah esok ja.waaa ) Ok next naik belah dalam plak. buat parking . 3 point turning n bukit. nih aku nak komplen nih. RETA YA RABBI MCM NAK REBANNNN. RETA KODOK PUN AKU RASA OK LAGI. aku bukak pintu reta mcm nak tekeluaq ja pintu tuh.haish. aku tatau nak describe mcm mana.mmg terok sngt kat dalam reta tuh.meter mnyak tak japan.handbreak ketat nak mampus.gear mcm tak tecabut T.T aku sengsara.susah nak bawak keta mcm tu. lagi pun dia bagi naik 3 kali ja keta mcm tu.mana nak biasa. mmg teruk lah.part kat bukit lah paling teruk. takmau cita ah.sakit hati.MEMALUKAN. then. next class.kali nih tak ramai orang.hari jumaat.petang.time on the road dapat org melayu plak.hat dia nih aku mau rimbuk ja bagi mampoih.haish geram aku.biasalah aku baru nak biasa dgn semua natang gear clutch jadah nih. masa pegi on the road lepas ja kona nak kluaq dari tmpat driving tu.reta terstop. oke start enjin balik . tekan minyak angkat clutch.aku buat la.enjin mati balik.bnyk kali gak ah. tetiba dia hangin " HAISH TAK PAHAM KA SAYA KATA APA. TEKAN MINYAK ANGKAT CLUTCH.SEMAK AH DIA NIH !!" aku time tuh mcm nak taboh ja dia.blakang dah la ada lori dok hon hon dah. DIA HABAQ TEKAN MINYAK ANGKAT CLUTCH. DIA TAK HABAQ PUN TEKAN MINYAK CONTROL CLUTCH THEN BARU ANGKAT.PASTU NAK HANGIN KAT AKU.BARUA BETOI. last last jalan gak. pastu aku tnya dia ELOK ELOK kona sini ka.sbb aku tak biasa lagi dgn jalan kat sana.bnyak lorong.pastu dia maki. "HABIS TU KAT MANA LAGI.FESAL TAK AJAQ HANG KA ?" haram jadah sunggoh.aku tnya leklok cakap srupa tuuut lagi.dalam hati mmg nak rimbok dah.badan dia kecik ja. kecik dari aku rasanya.tu mcm berani nak rimbok.tapi sabaq je lah. haish. mcm mcm ah dia marah aku sampai masuk balik kat tmpat lesen tuh.mmg aku hempas tutup pintu deras deras lerr. aku tnjuk muka masam kat dia.mcm nak tnjuk fck nuh kat depan muka dia.haish.nthen buat belah dalam plak.parking semua bnda tu.once again nak reta kapcai.aku pnya la bedoa tak dapat reta lagu.puih dapat lagi. kali nih seat belubang.gear longgaq.aku kena guna dua tangan nak betoi betoi bagi masuk gear -.- nak la reta nih mcm jalan takmau jalan. sekali lagi.part bukit .dengan reta laguni kat bukit mmg takleh pi.haish.hmm harini plak. dapat orang cina.satu malaysia sungguh.hat ni lagi cibai. time nak kona kluaq dari melati aku tak dengaq apa dia kata . dia cakap pnya pelan.aku plak dok focus nak kona. sebab lori banyak. bila dah kona dia marah "u tak paham ar apa i kata. u paham tak.hah.u paham takk ?!!" aku buat muka blurr. aku cakap aku tak dngaq dia kata pa tadi. " u tak dengar. tak dengar ?! tapa tapa u jalannn !" haram betoi.habaq la mana aku salah.hmm sekali lagi.part tekan minyak dngan clutch.aku slalu lupa. reta slalu termati enjin.hmm viva nih plak gear mcm toya lagi. tatau nak kata pa dah.aku pasrah. nthn buat belah dalam.kalini. LAGI TEROK.kancil tokcai.stereng pusing sendri..hmmm bila aku nak pusing kiri habis .takdan habis lagi.stereng tu dah pusing sendri  sampai habis.pastu reta takmau jalan.susah nak masuk 3 penjuru.dari nak masuk tepaksa jalan straight ja .sebab takleh nak kona.part bukit plak.hati ni lagi malu. 4 5 kali naik.jatuh balik naik jatuh. reta tuh takmau nak pi depan.nasib la ada pakcik tu tolong aku. dah habis tu.aku park kera dgn muka ttp ngan rambut jalan buat dunno depan orang.malu sial.depa tngok T.T nthen bemulalah penyeksaan dimana kena tnggu.kalini bukan tnggu semua org habis.tunggu pakcik tu tatau lah dia buat pa.maybe dok urus kami punya test tuk esok.aku pnya la dok harap tak dapat first skali.sbb aku nak tngok contoh org buat camna. tapi dah dugaan. T.T pakcik tu maih dia kata AKU ORANG NO1 SESI PERTAMA.LIKE ..FUCK MY LIFE. tadak yg lebih terok dari nih.waaaa T..T kenapa aku kenapaaaaaaaa. aku mcm nak teriak ja.tapi cover macho. :( nih esok jpj test.dgn perut tak sedap.dok cirit dari pagi tadi. abdomen aku cramp sana sini.muscle aku lemah gila. nak jalan pun tak larat.dngb demam nak muntah semua + migraine. aku ingt sbb apa la tadi migraibe. mcm shot oh kat pala aku. mcm dok tetiba dia tarik .mcm shot sat.bapak sakit gila :( wish me luck .bye.oyasumi.sayonara

No comments: