Thursday, December 12, 2013

MIMPI

sejak dua menjak temenjak menjak ni.aku tidoq mmg lebih lapan jam.besalah cuti sekolah.tidoq pun tak ikut time dah.malam aku jaga.siang aku lena.tiap tiap hari kena hamput ngan mak aku.haish.

okey stop with the mukadimah

aku nak crita pasal mimpi aku yg pelik pelik ni -.- banyak sangat mimpi pelik.dalam 2 minggu ni lah.yang lepas aku dah tak ingat.nih ah padahnya tidoq tak betoi.lena sangat.mimpi tuh talah teruk sangat.tapi ntah.okey first

mimpi bertunang

yapppp aku mimpi betunang.dengan sapa aku tanak habaq.aku mcm tak caya jaaaaa O.O haish.aku patut tulis siap siap mimpi nih -.- mimpi betunang petama sepanjang dalam hidup aku .la dah lupa dah camna boleh betunang.haish.hayaaaa.aku dok ingat aku ingat lagi mimpi nih.hmm.tapalah.janji aku ingat part paling penting. aku tatau mula mcm mana.kat satu lorong ni.tak la lorong sangat.tanah dia agak belumpur.sebab time tu hujan.tak la lebat.tapi banyak gak turun.kat situ ada satu pondok.mcm pondok tuk letak kreta.'tunang' aku ada kat bawah pondok tu.aku dalam hujan kat depan pondok tuh.before that ada something jadi.tapi aku ingat.erghh.pastu tetiba dia lari mai aku. nthen dia lamar aku.wahhhh romantik tak lamar dalam hujan.haha.dia tak la melutut.dia datang kat aku .bukak kotak baldu merah.acece mcm novel.hehe.sambil bediri.tapi dia tak cakap apa.dia tnjuk ja.rasanyalah.sbb aku dah tak ingat sangat.aku terus cakap 'nonononononononono' dengan muka tekejut.sbb mcm tak caya DIA LAMAR AKU.LIKE BENDA MCM TU TAKKAN JADI.TENGOK EVEN DALAM MIMPI PUN AKU TEKEJUT DIA LAMAR AKU.hahaha.banyak lagi aku cakp.lebih kurang mcm 'why you ? why ?'aku mcm bantah gegila.tapi dia pujuk aku.ada dia pujuk dengan satu ayat ni.tapi aku tak ingat dah :( ntah mcm mana dia pujuk.last last aku trima.kat situ ada ramai org.tak la ramai.4 5 org camtu.depa tu mcm kawan aku.tapi aku tak kenai depa o.o aku tk penah nmpk depa dalam real life.tapikan.slalu nya yang lamar ni kira mcm jadi isteri kan.tapi aku jadi tunang dia ja. pelik kan.yang lagi pelik kena DIA.haha tadak org lain ka.well.dia tadak la terok mana.mcm biasa biasa ja.aku tatau kenapa dalam bnyk bnyk orang kenapa dia.nthen satu part yg aku ingat lagi.agak tak senonoh scene nih.aku tanak cita apa dia.tapi bukan scene sex ka kiss dan seumpanya.tadakkk.aku dalam bilik aku dngn mak aku.(hal perempuan) tapi dia lek ja duk sebelah aku.aku mcm tak suka sngt dia ada.sbb mcm kami ni tunang ja.mak aku pun buat dek ja.lepas mak aku kluaq.dia terus tidoq ayas perut aku.hehe.agak sweet la jugak.pastu aku tak ingat dah. aku search kat internet tafsir mimpi .kalau mimpi betunang maksunya aku akan kahwin dengan DIA tak lama lagi.tanaaaak aku.baru 17 k .herh.okey NEXT

mimpi repeat paper physics

mimpi paling menakutkan dalam history mimpi aku.T..T time tu kat skolah kot.tapi background skolah bukan skolan tun hussein on.mcm skolah private.lantai bertile.dinding putih.tingkap sliding.meja putih.sorang satu.semua duduk asing asing mcm dalam exam.tetiba cikgu cakap kena repeat paper physics.aku dah mcm nak teriak gila.mmg nak teriak dah.sbb dia tak bagi masa nak study.hari dia bagitau.la tu jgak kena amik exam.aku time tuh dah tak ingat langsung pasal physics.mmg kosong.buka kertas lagi mcm nak teriak.SUSAH.aku tatau la susah ke tak.tapi dalam mimpi tu ntah dah set kata soalan susah.haha so aku mimpi soalan tu susah. aku takleh jawab.then habis takat tu ja.hehe..NEXT

mimpi kena pegi sekolah balik

kena pegi sekolah balik maksudnya bukan la tahun depan kena pi skolah lagi.tapi dalam bulan 12 ni lah.tah system apa depa buat yg semua kena sekolah time 'cuti sekolah' semua mcm tak seronok.paling tak seronok aku arhh. tapi kejadian belaku kat sekolah rendah aku.tapi membe semua membe skolah menengah.aku tak ingat org lain .sapa yg ada dalam mimpi tu.tapi aku ingat auni.sbb dia dok kacau aku.cerita dia mcm pecah pecah skit.mcm sat lompat pi scene ni sat pi scene lain -.- dalam kelas cikgu tengah mengajaq.aku duk kat blakang.lena la.semua focus ja.cikgu marah aku.tetiba lompat pi next scnene.aku tngah letak kepala atas meja.meja aku kat hujung kat pintu.mcm form 5 la.tapi duk sorang. aku tetiba jerit aku nak balik.aku actually nak balik sebab aku datang sekolah tak pakai sluaq dalam.k jangan gelak.aku tau pelik.tapi mimpi ja kan.haha aku rasa mcm susah hati tak pakai.so aku nak balik.tetiba ja auni mai. ckap ' haaa nak pi akuarium kan sebenaqnya .dengan dia kann ' dengan muka senyum evil.haha. aku mcm ' hah nak pi akuarium ? dengan sapa '  pastu semua mcm ' nak pi akuarium la tuh dgn dia la tuh ' aku dgn muka konpius tnya ' sapa dia tu ? ' pastu semua org ignore aku.buat keja masing masing.haish lapaq aih.k sambung.then lompat pi next scene.time ni aku otw nak pi toilet. still kat skolah rendah aku.jalan yg sama nak pi toilet pompuan. tapi toilet blok lain.blok E.toilet yg jarang org guna sbb seremm kalau pi sorang. ok yg peliknya nak pi toilet ni.aku bukan jalan mcm besa.mcm tengah ice skating tapi aku pakai kasut sekolah.ok pakaian sekolah agak tak munasarawak skit.aku pakai tshirt putih dgn kain sekolah rendah.rambut aku takat bahu kot.aku jalan mcm ala ala tengah dok buat show ice skating.angkat kaki sebelah 90 degree.haha.then baru aku teringat aku tak pakai spender.and sepajang aku lalu kat kelas kelas.ada org dalam kelas tu.sebab aku malu.aku lari terus.part ni aku konfius.aku tak sure apa aku buat kat tangga.tapi aku naik turun banyk kali.toilet tu kat tingkat atas sekali.pastu aku grab satu baju kotoq nih. pastu tetiba dah ada kat toilet tuh.hah ni part seram.aku sorang ja.aku masuk dalam toilet. dekat sinki .mcm ada dua sinki.belakanh singki tu ada 1 toilet ja.lagi 2 kat blakang.tau lakan mcn crita seram.tetiba aku dngaq pintu tebukak.krikkkkkk. aku dah cuak dah.tngok kat pintu toilet first .sorang pengawas perempuan.lengkap tudung.dia bediri ja depan toilet tuh.huh serem . muka dia pucat.kat hidung dia kluaq darah.hapa lagi nak lari terpa kluaq.tetiba ada sekoq mamat ni.mcm tengah jenguk aku kat dalam.rambut dia macm mangkuk.and muka dia mmg scary.aku dah menjerit mcm org gila takleh nak kluaq.tetiba maj sekumpulan manusia.yg tak tahannya.tau dak budan dok choral speaking duduk mcm mana.i mean besusun kan.atas .tengah .bawah.haha.depa mai lagutu la.haha.bukan mai jalan ka pa.mcm depa diri tengak.mcm lalu ja.tak jalan.gerak mai ja.tapi laju.mai kat aku tnya kenapa semua.pastu pengawas hantu tu kluaq .gelak gelak. kawan dia tnya knpa. dia cakap 'aku saja nak kenakan dia' tetiba dia datang kat aku cekik aku.muka dia marah sangat.aku mcm tolak tolak dia.kat budak laki tu tatau apa jadi kat dia.aku time tu mmg tekejut sngt.and tetiba aku ada kat tmpat lain.bukan la tmpat lain.hmmn.kat luaq toilet tu.tapi toilet tu berubah.jadi rumah minagkabau.haha.aku duk kat luaq dngn someone tngok toilet tu mcm bocoq.dia toilet tapi dalam bentuk rumah minangkabau.pelik kan.pastu ke next scene.aku masuk kelas aku balik dari kelas sebelah.benda sama jadi.auni.cakap 'hang nak pi akuarium kab satgi dengan dia ' ('dia' tu merujuk someone yg depa pair dgn aku.aku sendri tatau sapadia) aku mcm dah hangin dah time tu ' pi akuarium.akuarium apaa ? and dia tu SAPAA ? ' pastu auni cakap 'alah buat buat tatau plak.takyah sorok kami dah tau '. what the heck.bayangkan dalam mimpi pu aku rasa marah gila. aku tatau sapa yg depa dok maksudkan.aku dok tnya depa spa dia.bukan sekali.aku pi kat sorang sorang tnya dia.semua ignore aku buat mcm aku tak wujud.the end.haha pelik kan. 

haish panjang sangat dah ni.next mimpi on the next post.mimpi hat satsani punya.panjang gak.hehe.

No comments: