Saturday, January 04, 2014

opening


All My Thoughts They Spin Me Around | via Tumblr

my very first post for 2014
yeaaaaay *krik krik

dah seminggu since new year
and aku still tak buat pa.
still jadi penganggur terhormat
duduk rumah mcm orang tadak life
seriously one whole day mengadap internet
and doing nothing.aku rasa mcm nak mati
kalau mcm dulu lain lah.
maybe dalam 2 minggu ja ada life camni.nthen kena sekolah balik
now.dekat sebulan lebih mcm ni
dah banyak sangat aku explore kat dalam internet nih
sampai nak search apa pun dah tatau -..-
bila aku nak cari kerja .
ada ja halangan.
harini. aku dah siap dah ni.berejam plak tu aku siap
NAK PEGI CARI SESUAP NASI.SESEDUT AIR *drama
suruh bapak aku hantar.nih dah depan pintu nih. 
tapi dah suratan.takdir.dll
haha.gua tepaksa ikut family gua pegi bufday party ank buah gua
so esok nak cari kerja (ahad) pun takleh gak
katanya isnin.aku masalah skit,weekdays nih
aku bukan ada transport.jalan kaki lagi leh nampaknya

entah lah tahun.seriously aku rasa mcm tak semangat
malas aku tahap dewa
nak mangun dari katil pun aku rasa mcm kena kemas rumah banglo -.-
and setiap hari aku rasa tension ja
dengan mak aku dok beletiaq ,pok pek pok pek
dengan hati dok sakit lagi pasal kes jpj test
aku try lupa pasal benda tu.
ntah la.aku takleh lupa.benda paling menyakitkan hati aku tahun 2013
aku tatau nak explain camna.
benda tu buat aku tension sangat sangat
lagi tension aku tak buat benda sepatutnya
mcm tme aku kena maki.aku tak tumbok muka dia,
dalam otak aku main scene tu.tapi reality,aku just mengeluh
aku patut tumbok muka dia.so aku takan se stress gini haa
kalau aku dapat dgn dia lagi.sbb aku ada lagi 3 kelas sblum ulang test
AKU AKAN TUMBOK MUKA DIA or buat benda lain la
heheh
 aku benci orang pandang rendah dgn orang lain
aku benci golongan orang macam tu

okey thats it for this post.
janna






No comments: