Tuesday, February 18, 2014

Album baru

Konbanwa minna
Im back .
So mimpi aku nak post harini
Sbb ada bnda memalukan nak cita.hahaha
Bior aku buat mukadimah nye dulu yerr
Semalam aku tak gi roje.
Amik cuti sendri
Biasalah.cafe nih bapak aku punya
Hahaah dngn alasan sbb sakit
Padahal dak pun.malasss
And sebab parut kat hidung aku belum hilang
Jadi aku malu.nak tnjuk muka pun aku segan
Semua nya sbb si lahanat 'serum' yg konon nya boleh bagi hilang parut.bagi tmbh ada lah.bodoh betol.sepatutnya aku tak caya bnda bnda gini.
Mmg kalau segala serum ka aura kejadah yg bukan dari farmasi.aku tak caya
Entah jembalang mana rasuk aku suruh beli and try.nahhh nih padahnyaa. -.-
Kulit muka aku mmg sensetif skit guna bnda bnda camtu
Testimoni dukd tnjuk org pakai diamond serum tu elok ja.aku lain jadinya.side effect dia teruk
Eh eh tebabas jauh dah nih.
Smpai mana tadi tah
Aaa cuti ~
Smlm aku kena keja malam
And harini kira full la
Lagi la malass aku sbb dah la kena balik mlm dah tu esok tu kena full.ketaq lutut woi.
Aku plak tak pnah amik cuti mengejut cmni
Hah tatau main cuti ja.habaq kat kak ida ja
Dia suruh call bagitau manager.takmau aku.hahah
So then harini full
Bemulalah lakonan
Kononya sakit tak habis lagi XD
Hahahahah
Buat la muka seposen habis
Mata lebam ( tak ckup tidoq ) tngok anime pnya pasal
Hahah.dah buat muka seposen buat la princess yg tak terdaya tunggu prince dtg kiss ye kannn
Haha . Tidoq je aku kat peti ais dlm store.mula chef mcm marah gak ah.tngok aku tak buat reja.aku nak buaat apa woi. Hang dok kongker dapoq dok masak kari.aku nak buat apa -.-
Then bla bla bla buat la bnda kecik kecik
Pastu aku masuk store balik buat muka seposen balik
Then kai mai.dia nak suruh aku buat something rasanya la kot.
Aku tngok dia dgn muka habis pasrah.tapi tak kata apa pun.tetiba dia ckap 'aaa tapa tapa' pstu dia pi serve org kot.hahahahah tatau plak aku pndai belakon.bahaahhahahah
Bnyk kali gak dia buat smua
Dah pkol 3 ke 4 tah.aku lena sat. Kai kat sebelah aku. Kak ida pun ada.
Time tu customer belah
Abg azni suruh kak ida gerak aku clean meja. Kak ida suruh kai. Haha aku dngaq semua.tapi dok mamai lagi la. Dgn tangan kebas.tanak aku pegi clean meja. Smbung tido. Rasanya dia segan kot nak gerak aku. Bila kak ida suruh dia gerak aku. Dia mcm aaaa tapa biaq kai buat.haha. bagos.buat reja skit.asyik aku dok buat semua.muka hampa semua naik lemak nohhh
Tapi lepas tu mmg aku sakit sungguh. Haha
Sakit perut tatau nak habaq.besalah tiap bulan kan -.- srupa nak nangis. Lari pi toilet brapa bnyk kali sbb nak temuntah.
Sekali tu aku pegi toilet
Haaaa ni crita memalukan tu
Biasalah nak labur saham.bisnes besor.
Saham yg aku dok peram dari semalam nuh
Bahahahahahhaah
Tngh tngh dok melabur
Rasa mcm org masuk
Dlm hati tak sng daaaaaah
Mau org tuh dngaq soundtrack aku dok melabur
Aku bukak la ayaq.paip pun hat jenis prekk preek tu.dah tu cpat cpat aku pam kesemua jadah. Pakai semua. Done.bukak pintu pelan pelan.tadak skit pun bunyi
Dngn harapan tadak lahhhh sapa kat luaqqq
Bukak bukak
Maunya aku teberak sekali lagi
That f d h kai !
Erghhh
Maluuuu gilaaa
Mcm manaaa kalau dia dngaq soundtrack aku buaat tuk album baru aku.mcm mana kalau dia pi cerita kat org.maigosh jatuh harga album akuuuuuuu T.T
Tegamam ja kluaq.kai tngok aku melalui cermin.dia dok pebetoi topi dia.
Aku mcm aaaa.mcm mana nak basuh tngan nih.aaa pi tepi singki.sua tngan.dari jauh.jauh gak dari singki ekceli.sbb dia tpi singki.
Tak tngok muka dia langsung.aku nak cepat cepat belah.dah basuh tngan.trus blah.
Pasti baru tringat aku lupaaa nak sabun tngan T T konfem dia ingt aku pengotoq ka apa.warghhhh waiiiiiiiiii
Kalau org lain pun yg masuk.aku still rasa bnda sama -.- kalau kat rumah lain ah.
Soundtrack ka ost ka satu rumah dngaq pun tapa aih.hahaahha 
Dah lepas tu.dia langsung tak cakap dngan aku -.- dia pun rasa malu paaa.oh noo dia dngaq kaaaa
Nak serve org ka.customer mai ka.semua dia buat.tak panggil aku dah -.- hahaha
Then dia balik -.-
Bemulalah mlm aku dgn ajmal ngek tuh .
Okey bye. Ada customer.ja mata nehh

No comments: