Monday, June 02, 2014

im back bitchesss



ASSALAMUALAIKUM MINNA !

finally . heheh im back . like really BACK
im in penang in my home in my room . heheh
jumaat haritu aku balik , dijemput oleh my parents of coz
kak ila and naddd . super excited nya aku ,
balik tuh rest sat.then terus out ngan nadia pegi sunwayyyy. shopping skit.hehe

so journey2 aku saat terakhir kat sana akan ku hapdet nanti, agak malas 
sekarang .memey malaih gila
and aku try hapdet gambaq ikut tarikh. tapi masalahnya bila aku hapdet
tarikh pun tukaq sekali.memang betul betul update -..-
tengok lah yg plkn 3 pt 2 .sepatutnya tarikh 20/4 tapi bila dah update gambq
jadi 2 june. aiyaaa 
so .whats next ? hmm skang nih tengah busy pasal Uitm dihatiku
haha. semalam done isi semua borang.
harini pegi buat medical check up. 
and yeaaah 


SEEEE !!! tadaaaa 
gift from my mom . 
my very own laptop
aku seriously tak caya. memey ah aku ada komputer sendri 
tapi benda second hand kan. 
so mak aku belikan tuk aku belajar
masa pegi pc depot semalam. nih lah yg paling menarik perhatian
last last dpt gak. sbb lepas survey . dia cakap paling elok kalau nak buat keja banyak
aku pun tatau sangat. aku ye ja, abg ipaq aku yg tolong belikan.dia tau la bab bab laptop nih
but nanti aku tak bawak lagi pegi u,
bila betol2 nak guna ja baru aku bawak, takut hilang nanti
sebab kes laptop hilang selalu sangat aku dengaq.

then what ? hmm skang nih nak pack bag je lah
tinggal brapa hari je lagi nih. hehe tak sabaq pun ada rasanya .
tapi takmau pi pun ada. takmau tinggai rumah lagi dah :( 



No comments: